Contact met CDC Complete Tandzorg

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en we helpen je graag! Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen.  We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.30 uur.


Telefoon: 0882328285

Mail: info@cdctandzorg.nl

De Rijn 1, Best

Contactformulier

Wij zijn gevestigd in Best (direct aan de A58 afslag). Best ligt precies tussen Den-Bosch, Tilburg en Eindhoven. We zijn ook bereikbaar met de trein en bus richting Eindhoven Airport. Uitstappen bij busstation Makro en Philips.


We beschikken over twee vestigingen: een kliniek en een Centrum voor Tandheelkunde Plus, ook wel ons narcosecentrum genoemd. De vestigingen liggen tegenover elkaar, zijn goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid en toegankelijk voor minder validen.

Benieuwd wat anderen van CDC vinden?

Mary Verbeek

“De eerlijkheid en openheid. Ze winden nergens doekjes om. Het verhaal is vanaf het begin gewoon duidelijk. Dit is er aan de hand en dit zijn je opties. Daar hou ik van.”

Lees meer >>

Henk Luining
Bang voor de tandarts was ik als jongetje al. Maar die angst is verdwenen sinds ik in 2011 de stap zette naar CDC. Het is nu iedere keer een gezellig uitje met mijn vrouw."

Lees meer >>

Claire Bergen
"Ik vind het prettig dat mijn mondhygiënist bij CDC altijd de tijd neemt om mijn tanden grondig te reinigen. Als schoonheidsspecia-liste vind ik een verzorgd gebit namelijk heel belangrijk."

Lees meer >>

Marinus Rietdijk
“Wat ik het fijnste van CDC  vind, is dat ze je ter plekke echt overal mee kunnen helpen. Ze hebben alles onder één dak op het gebied van mondzorg.''

Lees meer >>

Lees meer reviews op feedback company