arrow_drop_up arrow_drop_down
CDC complete tandzorg - Contact opnemen

Intake afspraak maken?

Wat is jouw speciale gebitswens? 
Vertel het ons tijdens je intake afspraak!

Zoek je een nieuwe, hele gespecialiseerde tandarts voor jouw gebitsprobleem en wensen? Dan ben je bij CDC Complete Tandzorg op het juiste adres. 

Al meer dan 20 jaar behandelen wij duizenden patiënten per jaar. Ieder met een eigen tandartsverleden en een wens voor een gezond en mooi gebit. Weer voluit kunnen lachen zonder schaamte en weer lekker kunnen eten, is in onze ogen de basis van gelukkig en gezond zijn.

Geen verhaal is ons vreemd. We begrijpen het als geen ander.

Intake afspraak maken
Intake afspraak voor gebitsbehandeling

Zo werkt een intake afspraak

Tijdens de ontvangst nemen we een aantal persoonlijke gegevens met je door. Daarna mag je plaatsnemen in de wachtkamer om door de assistente opgehaald te worden voor het maken van röntgenfoto’s en digitale foto’s van je hele gebit. Dit is volledig pijnloos. Deze foto’s heeft de tandarts nodig om te beoordelen hoe jouw gebit- en kaaksituatie is. 

Nu ontvangt de tandarts je. De tandarts heeft ruimschoots ervaring met jouw wensen.  Hij/zij verricht een pijnloos gebitsonderzoek maar behandelt niet. Samen met de röntgenfoto beoordeelt de tandarts de situatie van je gebit, mond en kaken. De tandarts spreekt al je wensen met je door. Op basis van alle informatie zal hij/zij je direct een behandeladvies geven. Indien er meerdere behandelopties mogelijk zijn, zal hij/zij deze met je doornemen. 

Waarschijnlijk heb je op dit moment nog vragen over de behandeling, al dan niet onder narcose, de kosten en de eventuele vergoeding van jouw zorgverzekeraar en de planning.
Deze vragen kun je met jouw zorgconsulent doornemen. 

Jouw zorgconsulent staat voor je klaar. Je kan altijd contact met ze opnemen, ook als je bij thuiskomst nog vragen hebt.

Intake afspraak maken?

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Wij maken gebruik van cookies