arrow_drop_up arrow_drop_down

Dé narcosetandarts
van Nederland.

Een ideale oplossing als je extreem bang bent voor de tandarts.

Speciaal voor erg bange patiënten is er een narcosetandarts

Eén op de vijf Nederlanders zijn bang voor de tandarts. Acht procent is zelfs extreem angstig. 
“Als de dood voor de tandarts” is dan ook een vaak gehoorde noodkreet bij CDC Complete Tandzorg.
Veel mensen bewaren vervelende herinneringen aan de kindertandarts, de schooltandarts of
de tandarts tijdens de verplichte militaire dienst vroeger. Maar ook velen zijn bang voor de mening van de tandarts.

"Straks denkt hij/zij dat ik mijn gebit niet goed heb onderhouden". Dat horen we vaak en is bij totaal niet van toepassing.
Begrip, geduld, vriendelijkheid, duidelijkheid en deskundigheid zijn onze kernwaarden. 

Angst voor de tandarts? Laat ons jou helpen!

Bij de gedachte aan de tandarts krijg je het al benauwd of het zweet staat in je handen. Je weet dat je naar de tandarts moet, maar je stelt het maar uit. Ondertussen gaat je gebit achteruit.

Dan komt er een moment dat uitstel niet meer mogelijk is. Je moet nu echt naar de tandarts, want je vergaat van de pijn en je gebit is niet meer gezond. Hoe fijn zou het zijn om geholpen te worden terwijl je slaapt. De narcose tandarts van CDC Complete Tandzorg maakt je gebit weer helemaal in orde en ondertussen ziet de anesthesioloog er op toe dat jij er helemaal niets van merkt.

Tandartsbehandeling onder narcose

Een tandheelkundige behandeling onder narcose is eigenlijk bijna nooit nodig. De normale verdovingen zijn voldoende om geen pijn te voelen. Met speciale aandacht, begeleiding, uitleg en geduld kunnen we je ook heel goed helpen, zonder de narcose.  Maar als je op dit moment al paniek krijgt en denkt: “Dat durf ik echt nooit!”, dan is een narcosetandarts een ideale oplossing. 

Bij CDC Complete Tandzorg helpen wij jaarlijks honderden mensen met angst voor de tandarts. Onze behandelaren hebben dus veel ervaring hiermee. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Cosmetische tandarts
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als narcosetandarts.
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.
Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een narcosecentrum heeft opgericht.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten
bieden wij jou de beste zorg en service. 

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Marianne de Poorter

Zorgconsulent

Stephan Irsfeld

Anesthesioloog

Willem Baas

Tandarts implantoloog
G

Giulio Ricceri

Tandarts

Bote Dijkstra

Anesthesioloog

Altijd voortreffelijke zorg

Als je besluit een behandeling onder narcose te plannen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten woont in een straal tot 120 kilometer afstand van onze kliniek! 

Wil je weer met zelfvertrouwen lachen en wil je meer weten over de behandeling onder narcose en de mogelijkheden voor een gezond gebit? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het behandeltraject.

Zo werkt een narcosebehandeling

Bij CDC Complete Tandzorg hebben wij geen lange wachtlijst. Je kunt dus direct een intake gesprek aanvragen.
Heb je na de intake een goed gevoel bij CDC Complete Tandzorg? Dan stellen wij een behandelplan en een begroting voor je op.
Daarna starten we je behandeling onder narcose, als je daarvoor gekozen hebt.

Is het behandeltraject afgerond, dan houden we mond graag gezond én mooi en zien we je voor de nazorg graag terug.In vier stappen naar een gezonde, mooie lach.

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een narcosebehandeling bij een tandheelkundige kliniek te ondergaan. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Wij maken gebruik van cookies