arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw bij CDC Complete Tandzorg?

We leggen je onze werkwijze graag uit

Werkwijze voor nieuwe patiënten

We helpen je graag en informeren je vooraf over onze werkwijze. 
Je eerste afspraak is meestal een intake afspraak als je problemen of wensen hebt.
Heb je een gesaneerd gebit (door de tandarts gezond gehouden gebit), 
dan kan je voor periodieke controles ook inschrijven bij CDC Complete Tandzorg.
Voor iedereen een oplossing want jouw lach is onze passie!
rontgenfoto kaken

Van intake tot en met nazorg 

Stap 1: Intake afspraak

Heb je een specifiek gebitsprobleem of wens dan is je eerste afspraak een intake consult.  Op basis van röntgenfoto’s, mondonderzoek door de tandarts én een gesprek waarin we goed luisteren naar je wensen, krijg je een persoonlijk advies. Onze zorgconsulent legt je alles daarna nog eens goed uit.

Stap 2: Behandelplan en begroting

Je ontvangt een behandelplan en een begroting. Hierin staat precies wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. De begroting kun je eventueel indienen bij je zorgverzekeraar zodat je vooraf precies weet wat er vergoed wordt en wat niet. Bij de zorgconsulent kun je terecht met al je vragen.

Stap 3: Start behandeltraject

Kies je voor de behandeling dan ontvangen we graag het Informed Consent van je getekend retour. De zorgconsulent plant de behandelingen in bij de meest geschikte en ervaren tandarts voor jouw type behandeling. De facturen worden in de meeste gevallen via een factoring maatschappij Infomedics naar je gestuurd. Je ontvangt een rekening over het bedrag dat jouw zorgverzekeraar niet vergoedt. Hier heeft CDC Complete Tandzorg verder geen invloed op.

Stap 4: Nazorg

Als alles achter de rug is en je gebit weer helemaal gezond én mooi is, wil je dat natuurlijk graag zo houden. We zien je daarom ook graag terug voor de periodieke controles. Onze behandelaren onderhouden en reinigen je gebit en geven je de juiste poetsinstructies.

CDC complete tandzorg - Kies voor facings

Inschrijven tandartspraktijk

Zoek je voor de periodieke of halfjaarlijkse controles een nieuwe tandarts, dan ben je welkom in onze allround tandartspraktijk.

1e afspraak

De eerste afspraak is dan altijd bij één van onze familie tandartsen. Hij/zij controleert en je gebit en informeert je over je gebitssituatie. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s gemaakt worden voor een goede diagnose. Zijn deze pas gemaakt, dan kun je deze opvragen bij je huidige tandarts en aan ons overhandigen per post of mail. 

Volgende afspraken

Is alles in orde, dan kun je de volgende keer bij één van onze mondhygiënisten of preventieassistenten terecht. Is er in de toekomst wel iets aan de hand of heb je een speciale wens, dan plannen we een afspraak in bij één van onze tandartsen die gespecialiseerd is. Dat is het voordeel als je bij een allround tandartspraktijk bent ingeschreven. Je hebt dus niet altijd dezelfde behandelaar, maar wel telkens een hele deskundige behandelaar voor ieder type gebitsbehandeling of wens.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Cosmetische tandarts
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als cosmetische, functionele en angsttandarts.
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt, maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.
Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een kliniek voor cosmetische tandheelkunde heeft opgericht.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij jou de beste zorg en service. 

Willem Baas

Tandarts - implantoloog

Zemarak Nabi

Tandarts  - implantoloog 

Giulio Ricceri

Tandarts

Karen Mulders

Tandarts

In vier stappen naar een gezond én mooi gebit

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan
en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.

CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een een tandheelkundige behandeling te starten. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Wij maken gebruik van cookies