arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij ook dé CDC service
kwaliteit én vriendelijkheid
leveren?

Dan ben je welkom voor een goed gesprek!

Vacature Hoofd Tandtechniek – Prothetiek (M/V)

Fulltime (38u) heeft de voorkeur, Parttime is bespreekbaar (minimaal 32 uur)

Wil jij onderdeel uitmaken van de meest toonaangevende gespecialiseerde tandheelkundige kliniek van Nederland en iedere dag opnieuw mensen gelukkig maken met een compleet mooi én gezond gebit? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CDC Complete Tandzorg.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in cosmetische behandelingen, complete gebitsrenovaties en narcose behandelingen en worden gezien als dé expert op het gebied van complexe, esthetische en angstbehandelingen. Niet voor niets helpen wij in onze kliniek én ons narcosecentrum in Best jaarlijks duizenden mensen uit heel Nederland aan een gezond én mooi gebit. Een grotere diversiteit van patiënten tref je nergens anders. Ieder met een eigen verhaal en een persoonlijke wens.

Is dit ook jouw drive?

We willen mensen gelukkig maken en dat merk je. Naast onze passie voor de zeer specialistische en technische kant van het vak, ligt onze focus op de vriendelijke, geduldige omgang met onze patiënten.

We geloven erin dat we, in gesprek met elkaar, altijd tot het beste resultaat komen. Dit ervaren niet allen onze patiënten, maar ook onze medewerkers. De rode draad door ons dagelijkse werk is respect, harmonie en plezier.

Samen streven we naar het allerbeste in een warme omgeving.

Ben jij een ervaren allround Prothese Tandtechnicus met leidinggevende skills?

Vanwege de uitbreidingen in onze kliniek zijn wij op zoek naar een ervaren prothese tandtechnicus met affiniteit voor leidinggeven.

Je beheerst het vak tot in de puntjes en hebt minimaal 5 jaar ervaring in 1 of meerdere Labs. Omdat je leiding gaat geven aan een gedreven team van 10 personen, zul je je mannetje (of vrouwtje) moeten kunnen staan. Ervaring in leidinggeven is een pré, maar we vinden het nog belangrijker dat je iemand bent die tussen de mensen instaat, die je met jouw kennis en ervaring bijstaat zodat we het iedere dag weer een beetje beter doen. Je hebt van nature een organisatietalent en houd ervan dat de zaken efficiënt en gestroomlijnd georganiseerd worden. Je hebt een positief kritische blik op de geleverde kwaliteit van jouw lab en werkt zelf ook graag aan hoogwaardige werkstukken. Je beweegt makkelijk tussen de mensen van jouw team, de behandelaren en alle overige collega’s. Op een natuurlijke wijze pas je je taal hierop aan. Dat het lab een cruciale schakel is in het succes van onze toonaangevende gespecialiseerde tandheelkundige kliniek is iets wat je met trots uitdraagt.

Kortom, je bent het aanspreekpunt én het gezicht van de afdeling. Het team gaat voor jou door het vuur en laat zich voor jou van zijn beste kant zien. We verwachten dat je ca. 60% van je tijd operationeel meewerkt en ca. 40% tijd zult besteden aan het managen van het lab.

Wat ga je van ons krijgen?

  • Marktconform salaris
  • Bedrijfsfitness (aantrekkelijke korting op een abonnement)
  • Goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld
  • Contractduur 8 maanden, maar de intentie op termijn is een vast dienstverband.

Onder één dak samenwerken met de beste tandheelkundige vakmensen

Dat is wat we iedere dag doen bij CDC Complete Tandzorg.
Wij vinden dat iedere werknemer een belangrijke schakel is in het totale behandelproces. Naast de medewerkers in ons eigen tandtechnisch laboratorium en de tandartsassistenten staat er een groot team ondersteuners voor je klaar op gebied van sterilisatie, planning, administratie, marketing zodat je je goed op jouw vak kan focussen. Geen hiërarchie. Dat is de kracht van CDC Complete Tandzorg.

 

Spreekt dit jou aan?

Dan komen wij graag in contact!
Je kan contact opnemen met onze Sanne Gall, afdeling HR | mailadres: hr@denteamgroup.nl of bellen naar 088-2328285

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, collegialiteit en vooral werkplezier gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies