Nieuw bij CDC?

We leggen je onze werkwijze graag uit.

Nieuw bij CDC Complete Tandzorg?

We leggen je onze werkwijze graag uit.

Onze missie: mensen gelukkig maken met een gezond én mooi gebit!

Jouw eerste afspraak is een intake afspraak als je gebitsproblemen of speciale wensen hebt.
Heb je een gesaneerd gebit (door de tandarts gezond gehouden gebit), dan kan je voor periodieke controles ook inschrijven bij CDC. We bieden voor iedereen een oplossing want wij zijn een tandartspraktijk én tandheelkundige kliniek met alle tandheelkundige specialismes in eigen huis.

rontgenfoto kaken

Waar kies je voor? Een intake afspraak of inschrijving in onze praktijk?

We leggen het je graag uit.

Heb je een speciale gebitsprobleem of een cosmetisch/esthetische wens? Wil je graag weten wat er voor jou mogelijk is om jouw mond weer gezond te krijgen? Heb je last van je gebitsprothese? Kom dan op intake afspraak. Dan is een goede diagnose op basis van gebitscan en onderzoek nodig. Je ontvangt dan een advies, behandelplan en begroting. Jij kiest daarna zelf of je de behandeling wilt laten plaatsvinden. Daarna houden we je mond graag gezond en zien we je graag terug voor periodieke controles. 


Zoek je een nieuwe reguliere tandarts voor je check-ups? Is jouw gebit tot op heden goed onderhouden bij een andere tandarts of tandtechnieker? Dan kan je bij CDC jezelf en je eventuele gezin inschrijven in onze praktijk


CDC complete tandzorg - Kies voor facings

Inschrijven tandartspraktijk

Dit gebeurt er al je je inschrijft in onze tandartspraktijk


1e afspraak

De eerste afspraak is dan altijd bij één van onze familie tandartsen. Hij/zij controleert en je gebit en informeert je over je gebitssituatie. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s gemaakt worden voor een goede diagnose. Zijn deze pas gemaakt, dan kun je deze opvragen bij je huidige tandarts en aan ons overhandigen per post of mail. 


Volgende afspraken

Is alles in orde, dan kun je de volgende keer bij één van onze mondhygiënisten of preventieassistenten terecht. Is er in de toekomst wel iets aan de hand of heb je een speciale wens, dan plannen we een afspraak in bij één van onze tandartsen die gespecialiseerd is. Dat is het voordeel als je bij een allround tandartspraktijk bent ingeschreven. Je hebt dus niet altijd dezelfde behandelaar, maar wel telkens een hele deskundige behandelaar voor ieder type gebitsbehandeling of wens.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een een tandheelkundige behandeling te starten of een nieuwe deskundige én vriendelijke tandarts zoekt. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een afspraak?

Dat is afhankelijk of je nieuw bent bij CDC en wat je wensen zijn. Je kan je bij ons inschrijven als reguliere patiënt of een intake afspraak reserveren. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek dien je rekening te houden met 1,5 uur dat je bij ons bent.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Contactformulier

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.