CDC complete tandzorg

Ervaringen van patiënten

We houden onze kwaliteit en service graag hoog

Dé CDC kwaliteit en service

Met zoveel mogelijk feedback van onze patiënten houden we graag onze kwaliteit en service hoog.

We kunnen ons zelf wel heel vakkundig en vriendelijk vinden, maar veel belangrijker zijn de ervaring en reviews van onze patiënten.
CDC Complete Tandzorg wil te allen tijde de kwaliteit en service hoog houden. Daarom hebben we de Feedback Company ingeschakeld om iedere week patiënten die bij ons zijn geweest, te vragen hoe ze de behandeling hebben ervaren.
Op deze manier kunnen we direct ingrijpen als ergens de aandacht mocht verslappen.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Trudy Langerak

"Ik ben nu weer een gelukkig mens"

Na jaren niet naar de tandarts te zijn geweest, liet Trudy CDC Complete Tandzorg naar haar gebit kijken. “Ik koos ervoor om mijn boventanden te laten trekken en een gebitsprothese te laten plaatsen."

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om JE GEBIT en JE GEZONDHEID gaat, kies je verstandig, namelijk voor VEEL ERVARING en de BESTE KWALITEIT.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.