CDC complete tandzorg

Van tandarts overstappen.

Je bent welkom bij CDC Complete Tandzorg

Overstappen van oude tandarts naar CDC of een second opinion nodig?

Het kan voorkomen dat je op zoek bent naar een nieuwe of andere tandarts. Als je ontevreden bent of je eigen tandarts gaat bijv. met pensioen.  Of als je onlangs verhuisd bent en voor jou en eventueel je partner of gezin een nieuwe tandarts zoekt.

Dit is de werkwijze als je naar CDC wilt overstappen of een second opinion wenst.

Kies je ervoor om jezelf in te schrijven in onze familie tandartsenpraktijk of voor een speciale gebitsbehandeling bij één van onze cosmetische-, gebitsrenovatie-, narcosetandartsen? Dan:

  • Noteren we jouw naam, adres, geboortedatum, mailadres, BSN nummer en verzekering.
  • Maken we röntgenfoto’s en doen een uitgebreid mondonderzoek. 
  • Op basis van onze eigen diagnose en jouw wensen, kunnen we je verder helpen. 
  • Het is altijd belangrijk dat je je identiteitsbewijs meeneemt zodat we kunnen controleren of we de juiste persoon gaan behandelen. 
  • Als je onlangs al röntgenfoto’s hebt gemaakt, dan adviseren wij je deze op te vragen bij jouw huidige tandarts. In verband met de wet op de privacy, mogen we dat helaas niet voor jou doen.  

Neem contact met ons op en geef aan of je voor intake (gebitsbehandeling) wil komen of voor reguliere check-ups, de zgn. halfjaarlijkse controles. Kies dan voor inschrijven praktijk op het formulier.

Overstappen van CDC Complete
Tandzorg naar andere tandarts

Heb je een cosmetische en/of gebitsrenovatie behandeling achter de rug bij CDC Complete Tandzorg, dan zien we je graag terug voor de periodieke controles. Het is belangrijk deze te blijven doen voor het behoud van je mooie, gezonde gebit. 

Kom je van ver, dan begrijpen we dat de afstand naar Best wellicht te ver kan zijn en dat je liever een tandartspraktijk dichtbij huis zoekt. We helpen je dan graag met onze overstapservice en de overdracht van je medische dossier. Ook voor doorverwijzingen naar een kaakchirurg, Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde of mondhygiënist heb je jouw medisch dossier nodig. 

In verband met privacy gevoelige informatie hebben we een schriftelijk verzoek van jou zelf nodig of van jouw wettelijk vertegenwoordiger. Vul hiervoor dit formulier in, klik op deze link:

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.