arrow_drop_up arrow_drop_down
CDC complete tandzorg

Het verhaal van CDC zelf

Lees wat ons drijft en leer ons beter kennen.

Dit is wat ons drijft, iedere dag weer

Mensen gelukkig maken met een compleet gezond én mooi gebit is onze missie. Voluit durven lachen. Weg met schaamte. 

Wij geloven dat een slecht of lelijk gebit mensen ongelukkig en soms zelfs ongezond kan maken.
Mensen schamen zich, durven niet voluit te lachen, praten met de hand voor de mond en/of kunnen niet goed meer kauwen. Men wordt onzeker, kan zelfs in een sociaal isolement terecht komen of, in het ergste geval, ziek worden van de bacteriën in de mond.

Een gezond én mooi gebit van nature is helaas niet voor iedereen weggelegd. Ook al verzorgt men het nog zo goed, er kunnen allerlei factoren ontstaan waardoor het gebit achteruit gaat. Angst voor de tandarts is één van de vele boosdoeners.

Wij willen er voor die mensen zijn!

Wij willen iedereen weer gelukkig maken met een gezonde, mooie lach.

Zo doen we dat

Als eerste door een goede diagnose te stellen en een persoonlijk gesprek te voeren. Dit doen we door middel van een intake afspraak. Op basis van de tandheelkundige mogelijkheden, wensen en budget komen we samen met jou tot een behandeltraject. Eventueel onder narcose als er sprake is van extreme angst. Dat bespreken we samen tijdens de intake.

We houden het behandeltraject graag zo kort mogelijk en daardoor bieden we alles in eigen huis aan. Van röntgenopnames, inpandig tandtechnisch laboratorium tot aan narcose behandelcentrum toe.

We houden na het behandeltraject je gebit in goede gezondheid en conditie. Daarom zien we je graag voor periodieke controles terug.

Met welke gebitswens mogen wij je helpen?

Dit hebben we daarvoor nodig

Het allerbelangrijkste: Een zeer ervaren team van allerlei tandheelkundige specialisten, tandtechnici en zorgondersteunende medewerkers die heel prettig met elkaar samenwerken.

Communicatief vaardige behandelaren, assistenten en zorgconsulenten die de patiënten t.a.t. uitleg geven, geruststellen en een goed gevoel geven. Begeleiding van begin tot eind.

Goed geoutilleerde behandelkamers en ruime narcosekamers. Heel steriel en veilig werken. Eigen sterilisatie afdelingen.

Gebruik maken van de beste materialen om uitstekende kwaliteit te bieden, zowel in de behandelkamers als in het tandtechnisch laboratorium.

En uiteraard: voldoen aan alle kwaliteitseisen die in de zorg gesteld worden.

Ik wil kwaliteit en een persoonlijk advies

En we doen het blijkbaar goed

Wekelijks laten we patiënten ons beoordelen via de Feedback Company. De score is altijd goed. Je vindt de beoordelingen direct hier op onze website.

Waar mensen werken, worden natuurlijk wel eens fouten gemaakt. We horen het graag zodat we ons best kunnen doen dit in de toekomst te voorkomen. We willen echt graag iedereen gelukkig maken, maar natuurlijk wel in alle redelijkheid en billijkheid en conform de afspraken.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”


Lees het hele verhaal »

Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Lees het hele verhaal »

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”


Lees het hele verhaal »

Ms. Nameless
Add Your Stars

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit facings te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies