Onze missie is....

Wij willen mensen gelukkig maken met een GEZOND én MOOI gebit.

CDC complete tandzorg

Onze missie is...

Wij willen mensen gelukkig maken met

een GEZOND én MOOI gebit.

Dit is wat ons drijft, iedere dag weer:

Mensen gelukkig maken met een compleet gezond én mooi gebit is onze missie. Voluit durven lachen. Weg met schaamte. 

Wij geloven dat een slecht of lelijk gebit mensen ongelukkig en soms zelfs ongezond kan maken.
Mensen schamen zich, durven niet voluit te lachen, praten met de hand voor de mond en/of kunnen niet goed meer kauwen. Men wordt onzeker, kan zelfs in een sociaal isolement terecht komen of, in het ergste geval, ziek worden van de bacteriën in de mond.

Een gezond én mooi gebit van nature is helaas niet voor iedereen weggelegd. Ook al verzorgt men het nog zo goed, er kunnen allerlei factoren ontstaan waardoor het gebit achteruit gaat. Angst voor de tandarts is één van de vele boosdoeners. Wij willen er voor die mensen zijn!

Iedereen weer gelukkig maken met een gezonde, mooie lach.

Zo helpen we iedereen

Als eerste door een goede diagnose te stellen en een persoonlijk gesprek te voeren. Dit doen we door middel van een intake afspraak. Op basis van de tandheelkundige mogelijkheden, wensen en budget komen we samen met jou tot een behandeltraject. Eventueel onder narcose als er sprake is van extreme angst. Dat bespreken we samen tijdens de intake.

We houden het behandeltraject graag zo kort mogelijk en daardoor bieden we alles in eigen huis aan. Van röntgenopnames, inpandig tandtechnisch laboratorium tot aan narcose behandelcentrum toe.

We houden na het behandeltraject je gebit in goede gezondheid en conditie. Daarom zien we je graag voor periodieke controles terug.

Zorgconsulent CDC tandheelkunde

Dit hebben we allemaal in eigen huis

Een zeer ervaren team van allerlei tandheelkundige specialisten, tandtechnici en zorgondersteunende medewerkers die heel prettig met elkaar samenwerken.

Zeer deskundige,  vriendelijke behandelaren, assistenten en zorgconsulenten die de patiënten t.a.t. uitleg geven, geruststellen en een goed gevoel geven. Begeleiding van begin tot eind.

Goed geoutilleerde behandelkamers en ruime narcosekamers. Heel steriel en veilig werken. Eigen sterilisatie afdelingen.

De beste materialen om uitstekende kwaliteit te bieden, zowel in de behandelkamers als in het tandtechnisch laboratorium.

En uiteraard: we voldoen aan alle kwaliteitseisen die in de zorg gesteld worden.

En we doen het goed!

Wekelijks laten we patiënten ons beoordelen via de Feedback Company. De score is altijd goed. Je vindt de beoordelingen direct hier op onze website. Maar ook op google laten regelmatig mensen horen hoe ze het bij ons ervaren.

Waar mensen werken, worden natuurlijk wel eens fouten gemaakt. We horen het graag, want we doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen. We willen echt graag iedereen gelukkig maken, maar natuurlijk wel in alle redelijkheid en billijkheid en conform de mogelijkheden en de gemaakte afspraken.

Heb jij een speciale gebitswens? We helpen je graag! Maak een intake afspraak. De eerste stap naar een gezond én mooi gebit.

Intake afspraak maken

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Nieuw mooi gebit
"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”


Saskia

Mooie voortanden

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Lees het hele verhaal »

Porseleinen facings
Marja

Nieuw bovengebit

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”


Lees het hele verhaal »

Mary Verbeek

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit bij CDC in behandeling te gaan. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Over CDC

Hoe lang bestaat CDC Complete Tandzorg?

In het jaar 2000 zijn we gestart op de Fabrieksweg in Best met een paar kamers en een klein inpandig laboratorium. In september 2002 zijn we verhuisd naar De Waal in Best. In 2005 zijn we met de kliniek gestart op De Rijn 1 en het Centrum voor Tandheelkunde Plus is in 2008 geopend op De Rijn 2 in Best.

Hoeveel mensen werken er bij CDC Complete Tandzorg?

Op dit moment tellen we 67 medewerkers fulltime en parttime in diverse functies. Denk aan zorgconsulenten, balie- en telefoniemedewerkers, tandartsassistenten, tandartsen, mondhygiënisten, paro preventieassistenten en diverse medewerkers in ons tandtechnisch laboratorium. Daarnaast hebben we medewerkers op marketing, finance, hr, kwaliteit.

Wie is de eigenaar van CDC Complete Tandzorg?

CDC Complete Tandzorg is onderdeel van Denteam Group. Deze group beschikt over meerdere praktijken en laboratoria in Nederland.

Wat is er zo bijzonder aan CDC Complete Tandzorg?

Er werken alleen maar medewerkers met ontzettend veel passie. De jarenlange samenwerking resulteert in een hele prettige bedrijfscultuur en samenwerking. Deskundigheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn belangrijke kernwaarden die je in onze diensten altijd zult herkennen.

Contact opnemen

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om JE GEBIT en JE GEZONDHEID gaat, kies je verstandig, namelijk voor VEEL ERVARING en de BESTE KWALITEIT.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om JE GEBIT en JE GEZONDHEID gaat, kies je verstandig, namelijk voor VEEL ERVARING en de BESTE KWALITEIT.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.