Klanttevredenheid

Super hoog bij CDC. Dat maakt ons werk zo bijzonder iedere dag

Klanttevredenheid

SUPER hoog bij CDC Complete Tandzorg!
En dat willen wij ook heel graag want dat maakt

ons werk zo bijzonder iedere dag!

Onze missie is: Iedereen gelukkig maken met een gezond én mooi gebit.

Onze visie is dat een gezond gebit heel belangrijk is voor je totale gezondheid. Mensen weten helaas nog steeds niet voldoende dat de bacteriën in de mond ook andere ziektes kunnen veroorzaken. Daarnaast vinden wij dat een mooi gebit net zo belangrijk is. Mensen durven met een lelijk gebit niet voluit te lachen. Ze schamen zich daarvoor. Dat neemt zoveel levensvreugde en geluk weg. De spreuk: "een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd" vinden wij heel toepasselijk. Daar willen wij iedereen graag mee helpen, althans wat tandheelkunde betreft. Wil je ook weer iedere dag lachen? Maak dan een intake afspraak    

patienttevredenheid cdc omplete tandzorg

Zo meten wij onze patiënttevredenheid:

Wij nodigen wekelijks gemiddeld 300 patiënten uit om feedback te geven op onze zorgverlening via een extern bedrijf, de Feedback Company. De uitgenodigde patiënten hebben wij de week voorafgaand geholpen. Ze zijn op intake geweest of op halfjaarlijkse controles of hebben het behandeltraject afgerond. 


Op deze manier monitoren wij wekelijks onze score via een cijfer dat men aan ons geeft en de aanbevelingen. Wij hebben dit jaar als doel om de score naar een 8.8 te brengen. 


Daarnaast hebben we ook heel veel ambassadeurs. Deze mensen willen ons graag helpen en de patiëntverhalen met ons delen. Op blogpagina en op op social media lees je de mooie verhalen met ervaringen van onze patiënten. 

Kijk een korte video van een hele tevreden Marleen

Wil je ook een gezond én mooi gebit?

Heb jij tips voor ons?

Wij zijn altijd blij als iemand de moeite neemt ons een goede tip te geven waarmee we onze kwaliteit en service kunnen verbeteren. Dus laat het ons gerust weten. Je kan deze mailen naar: l.klijn@cdctandzorg.nl


Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit, je gezondheid én je levensgeluk gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit, je gezondheid én je levensgeluk gaat gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.