Vriendelijkheid, deskundigheid én kwaliteit

Alles voor jouw lach. Daar gaat het bij het hele team van CDC om. 

Vriendelijkheid en kwaliteit.

Alles voor jouw lach. Daar gaat het bij het hele team van CDC om. 

Hoogstaande kwaliteit en vriendelijke service

Kies je voor een tandheelkundige behandeling bij CDC Complete Tandzorg dan kies je voor hoogstaande kwaliteit en vriendelijke service. Dat vinden we heel belangrijk omdat een gezond en mooi gebit erg belangrijk is voor jouw persoonlijke gezondheid en welzijn. We leveren per slot van rekening ‘zorg’ en dat moeten we uitstekend doen!


Wie kan onze kwaliteit en service het beste beoordelen?


Dat zijn natuurlijk onze eigen patiënten die al een behandeling of dienst bij ons ervaren hebben. Wekelijks nodigen wij patiënten uit om via de Feedback Company ons te beoordelen en ons eventuele verbetertips te geven. Zo zien we per week of we het nog goed doen, sturen we heel snel bij en stellen we doelen om nog betere cijfers te krijgen.

BIG-Registratie

Alle professionals bij CDC Complete Tandzorg zijn hoogopgeleid, zeer ervaren en gekwalificeerd. Ze zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg. Diverse tandartsen bij CDC Complete Tandzorg zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Kwaliteitsproducten

Krijg je een kunstgebit, brug, kroon, facings of een frameprothese? We maken vrijwel alles in ons eigen inpandig tandtechnisch laboratorium. De materialen worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. We maken gebruik van de meest optimale technieken. De directe samenwerking tussen de behandelaar en de specifieke laboratorium deskundige draagt enorm bij aan een beter, mooier resultaat en een snellere behandelperiode. Al het werk maken we op maat voor jou en we houden daarbij altijd rekening met jouw wensen.

CDC is aangesloten bij

Ook wij willen op de hoogte blijven en gesteund worden. Daarom zijn wij aangesloten bij:

  • KNMT - Koninklijke Nederlandse Maatschappij  Tandheelkunde
  • NVOI - Nederlandse Vereniging Orale Implantologie
  • VLHT - Vereniging van Laboratorium Houdende Tandtechnici
  • Ivoren Kruis
  • NVA - Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie

Maken wij onze belofte niet waar?
Laat het ons weten!

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent. 

Ook al doen we ons uiterste best, het kan gebeuren dat we volgens jou ergens een steekje hebben laten vallen. We werken met mensen en ‘nobody is perfect’.

In dat geval adviseren wij direct met ons in gesprek te gaan. Bespreek het zo snel mogelijk met je behandelaar. We vinden het namelijk belangrijk dat je vertrouwen houdt tijdens het behandelproces. Dat is voor jou en de behandelaar alleen maar beter. Mocht je er samen niet uitkomen of het om andere zaken gaan, schrijf dan je ervaring op en mail het naar: info@cdctandzorg.nl

De praktijkmanager zal dan contact met je opnemen. Samen komen we er wel uit. 

Mocht dat desondanks niet het geval zijn, dan kan je contact opnemen met de klachtenservice van de KNMT of ANT.


Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Nieuw mooi, gezond gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”


Saskia

Nieuwe voortanden

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig."


Porseleinen facings

Marja

Al 20 jaar bij CDC

"Blijf niet aarzelen als je bang bent voor de tandarts. CDC is er om je te helpen. Ze oordelen niet, tonen begrip voor je angst en wensen."

Stephan 

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Maak dan nu een intake afspraak.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om JE GEBIT en JE GEZONDHEID gaat, kies je verstandig, namelijk voor VEEL ERVARING en de BESTE KWALITEIT.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om JE GEBIT en JE GEZONDHEID gaat, kies je verstandig, namelijk voor VEEL ERVARING en de BESTE KWALITEIT.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.