arrow_drop_up arrow_drop_down

Dé gebitsrenovatie tandarts
van Nederland.

Als je al lang genoeg getobd hebt en nu een totaaloplossing wil!

Een totaaloplossing voor een compleet, nieuw, gezond gebit

Ben je je gebitsproblemen ook beu? Heb je regelmatig erge pijn?
Mis je tanden of kiezen en wil je eindelijk van deze ellende af?
Als dé gebitsrenovatie tandarts van Nederland helpt CDC Complete Tandzorg je hierbij.
Ze kijken naar je hele gebit en maken dat helemaal gezond én mooi.
En ben je erg bang daarvoor, dan kan het eventueel onder narcose.

Slecht gebit? We lossen het graag voor je op.

Ervaar je al een periode, misschien zelfs al al jaren gebitsproblemen? Wellicht ontbreken er tanden of kiezen of zijn ze aangetast. Je smaak is misschien ook niet meer fris omdat je waarschijnlijk ontstekingen hebt. Eten gaat moeilijk en de kans is groot dat je je zo schaamt dat je niet eens meer naar de tandarts durft. Kortom: jouw gebit en mond is ongezond en een totale gebitsrenovatie is nu aan de orde.

Hoog tijd om hier iets aan te doen! Waarschijn is je tandvlees ook ontstoken. Een ongezonde mond veroorzaakt niet alleen gebitsproblemen, maar wordt ook in verband gebracht met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten, reumatoïde artritis en vroeggeboorte. (Bron NVvP) 

Uiteraard wil je niets liever dan een gezond gebit. Je hebt er misschien al vanalles al aan gedaan. Er zijn allerlei oorzaken waarom een gebit achteruit kan gaan.

Erfelijkheid, ziekten en medicijngebruik kunnen een oorzaak zijn, maar ook voeding, drank, drugsgebruik, slechte verzorging. Of heb je door enorme angst voor de tandarts al jarenlang geen controle en reiniging meer gehad? Er zijn dus allerlei redenen, die heel vaak voorkomen, waardoor het gebit zo achteruit gaat en er een wens ontstaat voor een complete nieuw gezond gebit. Want dat is wat je wil. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg behandelen jaarlijks honderden mensen met dit probleem en wens. Meestal in combinatie met de narcose tandarts. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:

  • Aangetaste tanden (tandbederf)
  • Aantal ontbrekende tanden
  • Losse tanden
  • Erge tandvleesproblemen

Onze gespecialiseerde tandartsen in totale gebitsrenovaties helpen je graag.

Wat zou het heerlijk zijn als je geen pijn meer hebt en voluit weer kan lachen. Met een gebitsrenovatie behandeling van CDC Complete Tandzorg maken wij jouw mond weer gezond.

Het gezond maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Het hangt af van jouw gebitssituatie en van je ervoor over hebt. Het komt heel vaak voor dat er nog slechts een paar, ongezonde, tanden of kiezen aanwezig zijn. In dat geval is het trekken aan de orde en het aanmeten van een gebitsprothese. Als de kaken dusdanig slinken kan vervolgens een klikprothese, een kunstgebit op implantaten, een oplossing zijn. Maar ook met implantaten, kroon-en brugwerk kan een mooie gebitsrenovatie gemaakt worden. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste optie voor jouw gebit. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Cosmetische tandarts
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als cosmetische tandarts met facings.
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.
Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een kliniek
voor cosmetische tandheelkunde heeft opgericht.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten
bieden wij jou de beste zorg en service. 

Willem Baas

Tandarts implantoloog
tandarts implantoloog

Zemarak Nabi

Tandarts Implantoloog
Marc Heijke, tandarts-parodontoloog

Marc Heijke

Tandarts parodontoloog

Wibo Wijzenbeek

Klinisch Prothesetechnicus

Karen Mulders

Tandarts

Voortreffelijke zorg.

Als je besluit een behandeling bij een gebitsrenovatie tandarts te nemen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek met specialisten die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten woont in een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van onze kliniek! 

Wil je weer een gezond gebit en precies weten wat er met jouw persoonlijke gebitssituatie en budget mogelijk is? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het hele behandeltraject.

In vier stappen naar een gezond én mooi gebit

Van intake tot en met nazorg. CDC Complete Tandzorg heeft alles in huis voor een gulle lach.

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit facings te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies