De gebitsrenovatie tandarts
van Nederland

Voor iedereen die zonder pijn en lachend 

door het leven wil!

complete gebitsherstel nodig

De gebitsrenovatie tandarts van Nederland

Voor iedereen die zonder pijn en lachend door het leven wil!

Toe aan een nieuw, compleet gezond gebit?

Heb je al tijden last van gebitsproblemen zoals missende tanden en kiezen of heb je regelmatig erge tand- of kiespijn? 

Daar wil je natuurlijk vanaf, liefst nu! CDC Complete Tandzorg helpt jou hierbij. 

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van complete gebitsrenovaties maken wij jouw gebit weer mooi en gezond.

Een gebitsrenovatie verhelpt allerlei gebitsproblemen

Wanneer gebitsproblemen een langere tijd aanhouden, is een complete gebitsrenovatie vaak de oplossing. Soms doen de problemen zoals ontstekingen in de mond en aangetaste en ontbrekende tanden zich al jaren voor. Een ongezonde mond veroorzaakt niet alleen gebitsproblemen, maar wordt ook in verband gebracht met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, reumatoïde artritis en vroeggeboorte. Hoog tijd om hier iets aan te doen! 

Een gebitsrenovatie is een grotere ingreep waarbij meerdere problemen tegelijkertijd worden aangepakt. Bij een gebitsrenovatie wordt eerst de huidige staat van het gebit uitgebreid geanalyseerd. Om vervolgens te bekijken welke behandeling of combinatie van behandelingen noodzakelijk zijn om het gebit weer te herstellen. En jij weer vol zelfvertrouwen je mooie en gezonde lach laat zien. Bij CDC Complete Tandzorg is jouw lach onze passie!


Een gebitsrenovatie klinkt misschien groots en pijnlijk, maar maak je geen zorgen. Het is ook mogelijk de behandeling of een gedeelte van de behandelingen onder narcose te laten plaatsvinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gebitsrenovatie, een oplossing voor:

Aangetaste tanden

Aantal ontbrekende tanden

Losse tanden

Erge tandvleesproblemen
Slecht passende (frame)prothese

Een complete gebitrenovatie wordt alleen door onze gespecialiseerde tandartsen uitgevoerd

Wat zou het heerlijk zijn als je geen pijn meer hebt en weer voluit kan lachen. Hoe de behandeling plaatsvindt hangt af van de staat van jouw gebit en daarnaast van wat jij ervoor over hebt.  Het is niet ongebruikelijk dat er nog maar een paar (ongezonde) tanden of kiezen aanwezig zijn. In dit geval worden er vaak tanden of kiezen getrokken om vervolgens een gebitsprothese aan te meten. Als de kaken slinken kan een klikgebit een uitkomst bieden. Maar ook met implantaten of kroon- en brugwerk kan een mooie gebitsrenovatie gemaakt worden. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste behandeling voor jouw gebit. Neem contact met ons op of maak direct een intake afspraak.

Een gebitsrenovatie zonder zorgen

Als je kiest voor gebitsrenovatie, dan wil je er zeker van zijn dat de kliniek van jouw keuze voortreffelijke zorg levert. Logisch! Het is niet voor niets dat onze praktijk wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Maar liefst driekwart van onze kanten woont binnen een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van de praktijk.


Jij wilt toch ook een gezond gebit? Maak een intake afspraak en wij kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en budget. Na de intake ontvang je een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het hele behandeltraject. Ben jij het er helemaal mee eens? Dan gaan wij aan de slag met jouw gebitsrenovatie.

 

Nieuw mooi gebit
Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Saskia
Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Marja
Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.

Mary

Maak kennis met onze gebitsrenovatie specialisten

Toe aan een gebitsrenovatie? Bij de behandelaren van CDC Complete Tandzorg ben jij in goede handen.

Dit wordt onderstreept door de ruim 20 jaar ervaring die onze tandartspraktijk heeft met onder andere behandelingen voor gebitsrenovatie. Ook voor behandelingen als tanden bleken, facings of reguliere mondzorg kun je bij ons terecht. 

Ons team van tandheelkundig specialisten biedt jou de beste kwaliteit en service. Alles voor een mooie én gezonde lach.

We zijn gevestigd in regio Eindhoven, Tilburg, Den-Bosch, maar helpen mensen uit heel Nederland. 

Willem Baas

Tandarts implantoloog
tandarts implantoloog

Zemarak Nabi

Tandarts Implantoloog
Marc Heijke, tandarts-parodontoloog

Marc Heijke

Tandarts parodontoloog

Wibo Wijzenbeek

Klinisch Prothesetechnicus

Karen Mulders

Tandarts

In vier stappen naar een gezond én mooi gebit

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Wij luisteren naar jouw verhaal, je wensen en je problemen. Vervolgens doen we röntgen onderzoek en stellen we de de diagnose. Weet wat er mogelijk is.
CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten. Weet waarvoor je kiest.

CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan voor jouw gebitsrenovatie en een fijne begeleiding tijdens alle fases. Op weg naar een gezond gebit.
CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we jouw gebit gezond. Je krijgt advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles en gebitsonderhoud.

Maak nu de intake afspraak voor een gezond én mooi gebit!

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een complete gebitsrenovatie te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben altijd alle adviezen opgevolgd van het RIVM en van onze branchevereniging KNMT. Mondkapje is niet meer verplicht. De poetsruimtes zijn weer geopend en we vragen u uw handen te desinfecteren.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek of een afspraak bij de tandarts. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek kunt u rekening houden met 1,5 uur dat u bij ons bent. Het hangt weliswaar af van uw wensen en of u met de zorgconsulent nog alles uitgebreid door wil nemen. Geef gerust aan dat u na het bezoek bij de tandarts nog naar de zorgconsulent wilt spreken.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Intake afspraak maken

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
arrow_drop_up arrow_drop_down