Gebitsrenovatie tandarts | CDC Complete Tandzorg

De gebitsrenovatie tandarts
van Nederland

Voor iedereen die zonder pijn en lachend 

door het leven wil!

complete gebitsherstel nodig

De gebitsrenovatie tandarts van Nederland

Voor iedereen die zonder pijn en lachend door het leven wil!

Toe aan een nieuw, compleet gezond gebit?

Heb je al tijden last van gebitsproblemen zoals missende tanden en kiezen of heb je regelmatig erge tand- of kiespijn? 

Daar wil je natuurlijk vanaf, liefst nu! CDC Complete Tandzorg helpt jou hierbij. 

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van complete gebitsrenovaties maken wij jouw gebit weer mooi en gezond.

Een gebitsrenovatie verhelpt allerlei gebitsproblemen

Wanneer gebitsproblemen een langere tijd aanhouden, is een complete gebitsrenovatie vaak de oplossing. Soms doen de problemen zoals ontstekingen in de mond en aangetaste en ontbrekende tanden zich al jaren voor. Een ongezonde mond veroorzaakt niet alleen gebitsproblemen, maar wordt ook in verband gebracht met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, reumatoïde artritis en vroeggeboorte. Hoog tijd om hier iets aan te doen! 

Een gebitsrenovatie is een grotere ingreep waarbij meerdere problemen tegelijkertijd worden aangepakt. Bij een gebitsrenovatie wordt eerst de huidige staat van het gebit uitgebreid geanalyseerd. Om vervolgens te bekijken welke behandeling of combinatie van behandelingen noodzakelijk zijn om het gebit weer te herstellen. En jij weer vol zelfvertrouwen je mooie en gezonde lach laat zien. Bij CDC Complete Tandzorg is jouw lach onze passie!


Een gebitsrenovatie klinkt misschien groots en pijnlijk, maar maak je geen zorgen. Het is ook mogelijk de behandeling of een gedeelte van de behandelingen onder narcose te laten plaatsvinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gebitsrenovatie, een oplossing voor:

Aangetaste tanden

Aantal ontbrekende tanden

Losse tanden

Erge tandvleesproblemen
Slecht passende (frame)prothese

Een complete gebitrenovatie wordt alleen door onze gespecialiseerde tandartsen uitgevoerd

Wat zou het heerlijk zijn als je geen pijn meer hebt en weer voluit kan lachen. Hoe de behandeling plaatsvindt hangt af van de staat van jouw gebit en daarnaast van wat jij ervoor over hebt.  Het is niet ongebruikelijk dat er nog maar een paar (ongezonde) tanden of kiezen aanwezig zijn. In dit geval worden er vaak tanden of kiezen getrokken om vervolgens een gebitsprothese aan te meten. Als de kaken slinken kan een klikgebit een uitkomst bieden. Maar ook met implantaten of kroon- en brugwerk kan een mooie gebitsrenovatie gemaakt worden. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste behandeling voor jouw gebit. Neem contact met ons op of maak direct een intake afspraak.

Een gebitsrenovatie zonder zorgen

Als je kiest voor gebitsrenovatie, dan wil je er zeker van zijn dat de kliniek van jouw keuze voortreffelijke zorg levert. Logisch! Het is niet voor niets dat onze praktijk wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Maar liefst driekwart van onze kanten woont binnen een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van de praktijk.


Jij wilt toch ook een gezond gebit? Maak een intake afspraak en wij kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en budget. Na de intake ontvang je een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het hele behandeltraject. Ben jij het er helemaal mee eens? Dan gaan wij aan de slag met jouw gebitsrenovatie.

 

Nieuw mooi gebit
Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Saskia
Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Marja
Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.

Mary

Maak kennis met onze gebitsrenovatie specialisten

Toe aan een gebitsrenovatie? Bij de behandelaren van CDC Complete Tandzorg ben jij in goede handen.

Dit wordt onderstreept door de ruim 20 jaar ervaring die onze tandartspraktijk heeft met onder andere behandelingen voor gebitsrenovatie. Ook voor behandelingen als tanden bleken, facings of reguliere mondzorg kun je bij ons terecht. 

Ons team van tandheelkundig specialisten biedt jou de beste kwaliteit en service. Alles voor een mooie én gezonde lach.

We zijn gevestigd in regio Eindhoven, Tilburg, Den-Bosch, maar helpen mensen uit heel Nederland. 

Karen Mulders

Tandarts 
tandarts implantoloog

Zemarak Nabi

Tandarts Implantoloog
Marc Heijke, tandarts-parodontoloog

Marc Heijke

Tandarts parodontoloog

Wibo Wijzenbeek

Klinisch Prothesetechnicus

In vier stappen naar een gezond én mooi gebit

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Wij luisteren naar jouw verhaal, je wensen en je problemen. Vervolgens doen we röntgen onderzoek en stellen we de de diagnose. Weet wat er mogelijk is.
CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten. Weet waarvoor je kiest.

CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan voor jouw gebitsrenovatie en een fijne begeleiding tijdens alle fases. Op weg naar een gezond gebit.
CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we jouw gebit gezond. Je krijgt advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles en gebitsonderhoud.

Maak nu de intake afspraak voor een gezond én mooi gebit!

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een complete gebitsrenovatie te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

 

Complete gebitsrenovatie

Wat houdt een complete gebitsrenovatie in?

Deze behandeling lost gebitsproblemen op in de breedste zin van het woord. Tijdens deze behandeling worden meerdere problemen, oftewel het hele gebit, aangepakt. Na een uitgebreide intake adviseren wij jou over de nodige behandeling(en) en bijbehorende kosten.

Welke behandelingen vallen onder een complete gebitsrenovatie?

Dat kunnen meerdere behandelingen zijn. Denk hierbij aan het vullen, trekken van tanden, kroon en brugwerk, implantaten plaatsen, het aanmeten van een kunstgebit of een behandeling tegen tandvleesproblemen. Het uiteindelijke doel is een compleet mooi en weer gezond gebit.

Voor wie is een gebitsrenovatie de juiste behandeling?

Is jouw gebit al langere tijd in slechte staat en wil je hier graag wat aan doen? Dan is een complete gebitsrenovatie wellicht de juiste behandeling voor jouw gebit. Kom gerust langs voor een intake. Onze ervaren tandartsen staan graag voor je klaar en kijken samen naar de best passende behandeling.

Hoe ziet een gebitsrenovatie behandeling bij CDC Complete tandzorg eruit?

Na een uitgebreide intake wordt het behandelplan inclusief begroting opgesteld, dit wordt uiteraard met jou besproken. Zo weet jij altijd waar jij aan toe bent. Vervolgens starten wij de behandeling die soms in één keer en soms in gedeelten wordt uitgevoerd. Na de behandeling krijg je advies over de nazorg en hoe jij jouw gebit in topconditie kunt houden.

Wat kost een gebitsrenovatie?

Een gebitsrenovatie behandeling is altijd maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de staat van jouw gebit. Uiteraard word jij na de intake geïnformeerd over de behandeling en bijbehorende kosten alvorens de behandeling wordt gestart.

                

Intake afspraak maken

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.