Mondzorg | CDC Complete Tandzorg
Tandartspraktijk voor het hele gezin

Allround mondzorg
bij CDC Complete Tandzorg

Dé tandarts voor jou en je hele gezin.

Mondzorg voor het hele gezin CDC Complete Tandzorg

Nieuwe 'familie' tandarts nodig?

Dan wil je zeker een allround en (kind)vriendelijke kliniek met alle tandheelkundige specialismen in eigen huis

Mondzorg met een lach

Een stralende lach begint met goede zorg voor jouw gebit oftewel goede mondzorg.
Een halfjaarlijks bezoek aan de tandarts voor de periodieke controle zijn daarvoor erg belangrijk.
En als er wat aan de hand is, dan word je daar het liefst zo snel mogelijk voor geholpen. Het is in zo’n geval fijn als de
tandartspraktijk alle tandheelkundige specialismen in huis heeft. CDC Complete Tandzorg is zo’n tandartspraktijk.
Speciaal voor de mondzorg voor kinderen is er een kindertandarts en een mondhygiënist die geduldig en vriendelijk alles uitleggen.
Een bezoekje aan de tandarts vinden maar weinig mensen fijn,  maar voor diegene die het echt heel spannend vinden
heeft CDC Complete Tandzorg ook een angsttandarts in huis.
Goede mondzorg is belangrijk voor de kwaliteit van leven, laat ons jou daarbij helpen. 

Deskundige mondzorg nodig?

Je wilt graag je gebit gezond houden en weet dat je daarvoor regelmatig naar de tandarts moet. Niet de leukste activiteit, maar wel een hele belangrijke. Voorkomen is beter dan genezen. Het op tijd signaleren van problemen kan een heleboel problemen voorkomen. Naast dat ontstekingen in de mond bijzonder vervelend en pijnlijk zijn, verhogen ontstekingen ook het risico op hart-en vaatziekten. Zo ver wil je het liever niet laten komen, ga voor een goede mondzorg regelmatig naar de tandarts en vraag de specialist om tips over hoe jij het beste jouw gebit kunt verzorgen.

Met reguliere mondzorg behandelingen en halfjaarlijkse controles houdt CDC Complete Tandzorg jouw gebit (en dat van jouw gezin) gezond. Wij helpen jou ook met de volgende problemen: 

Mondzorg in onze tandartspraktijk

Iedereen wordt geboren met een wit gebit, maar het is niet vanzelfsprekend dat jouw gebit ook mooi en gezond blijft. Veel factoren spelen hierbij een rol zoals erfelijkheid, ziektes en medicijngebruik. Denk bijvoorbeeld ook aan roken en eet- en drinkgewoonten en vergeet de verzorging van het gebit niet. Bij CDC Complete Tandzorg staat een team klaar van tandartsen, kindertandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten om jouw te helpen bij een mooi en gezond gebit. Onderstaande mondzorg behandelingen bieden wij hiervoor aan. Heb je andere wensen voor een mooier gebit zoals facings, gebitsrenovatie of een kunstgebit? Daarvoor kun je ook bij ons terecht. Onze tandartsen denken graag met jou mee.

Gezellig naar de tandarts

Marjon: “Ik rijd voor mijn tandartsbehandelingen al 15 jaar op en neer vanuit Lemmer. Sinds we elkaar kennen ga ik samen met Joost.”
gezellig naar de tandarts
Marjon & Joost
Alles onder één dak. Handig!

Claire: "Ik koos voor CDC omdat ze alles onder één dak hebben. Dat vond ik handig. Ze hebben bovendien een goede uitstaling én goede reviews.”

Tandheelkunde onder één dak
Claire
Echt vakwerk dat ze leveren
Henk: "We gaan met plezier naar de gebitscontrole. We weten precies wat er gaat gebeuren, dat je fijn wordt behandeld én dat het geen pijn doet.”
Henk

Ontmoet onze behandelaren

Je bent bij CDC Complete Tandzorg in goede handen. Met meer dan 20 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste mondzorg.
Ons team van mondzorg specialisten doet niets liever dan zorgen voor een mooi en gezond gebit, want dat wil toch iedereen?
Je kunt bij ons terecht voor reguliere mondzorg en verschillende specialistische behandelingen. 

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Ângela Barbosa

Tandarts

Keri Petersen

Preventieassistent

Rahela Mohamadi

Mondhygiënist

Roberto Wawoe

Mondzorgkunidige

Alina Hernández Lamorú 

 Paro preventieassistent

Marja Faber

 Paro preventieassistent

Mondzorg voor het hele gezin CDC Complete Tandzorg

Voortreffelijke mondzorg

Wil je overstappen van tandarts of je inschrijven bij een tandartspraktijk? Dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een tandartspraktijk met voortreffelijke mondzorg. Logisch, juist daarom kiezen klanten voor CDC Complete Tandzorg. Bij de overstap helpt CDC Complete Tandzorg je graag. Neem contact op met onze praktijk en vraag naar de mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen

Wanneer je van tandartspraktijk wilt wisselen of je ergens wilt inschrijven voor reguliere mondzorg, heb je vast nog een aantal vragen. Wij zetten de meest gestelde vragen voor je op een rijtje. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Reguliere mondzorg

Hoe vaak is een bezoek aan de tandarts nodig?

Regelmatig het gebit door een tandarts laten controleren is een verstandige keuze. Zo kunnen (beginnende) problemen op tijd worden ontdekt en opgelost. Voorkomen is immers beter dan genezen. Houd je mond en tanden gezond door minimaal elke zes maanden bij de tandarts langs te gaan.

Op welke termijn kan ik terecht voor een afspraak?

Bij CDC Complete Tandzorg hebben wij geen lange wachtlijsten. Je kunt vaak al binne n één tot twee weken bij ons terecht. Dit is afhankelijk van het type behandeling. Neem gerust contact op met onze kliniek en vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf welke leeftijd moeten kinderen naar de tandarts?

Het is belangrijk dat ook kinderen op tijd naar de tandarts gaan. Het bevordert een gezonde ontwikkeling van het gebit en verkleint tandartsangst op latere leeftijd. Neem kinderen daarom vanaf twee jaar mee naar de tandarts voor controle.

Hoe reinig ik het beste mijn tanden en kiezen?

Je houdt je tanden, kiezen en tandvlees gezond door minimaal twee keer per dag goed te poetsen. Dat kun je het beste doen met een elektrische tandenborstel. Een handtandenborstel werkt ook, maar zorg er dan voor dat je lang genoeg poetst. Met ragers of tandenstokers maak je dagelijks de ruimten tussen tanden en kiezen schoon. Daarnaast raden wij aan minimaal twee keer per jaar het gebit grondig te laten reinigen bij de mondhygiënist, preventieassistent of tandarts.

Waarom is een goede mondzorg belangrijk?

Verwaarlozing van het gebit kan ernstige gevolgen hebben zoals tandvleesproblemen, kauw- en slikproblemen maar ook leiden tot hart- en vaatziekten. Ga regelmatig naar de tandarts en verzorg je gebit goed om problemen te voorkomen.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de CDC tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek (als je lang niet meer bent geweest) óf een afspraak bij de tandarts als je nog altijd op controle gaat bij de tandarts.
Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek kan je rekening houden met 1,5 uur dat je bij ons bent. Het hangt weliswaar af van jouw wensen en of je met de zorgconsulent nog alles uitgebreid door wil nemen. Geef gerust aan dat je na het bezoek bij de tandarts nog de zorgconsulent wilt spreken.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting. Er zit namelijk een maximum bedrag aan per jaar.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angsttandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.