voluit lachend leven

Cosmetische tandheelkunde

Voor iedereen die voluit lachend door het leven wil!

Cosmetische tandheelkunde

Voor iedereen die voluit lachend door het leven wil!

Weer een stralend gebit met cosmetische tandheelkunde van CDC

Sla je automatisch een hand voor je gezicht als je lacht? Praat je het liefst met je lippen over je tanden?

Mompel je daardoor? Of nog erger: Krijg je het Spaans benauwd als mensen naar je mond kijken?

Grote kans dat je onzeker bent over je gebit als deze vragen je bekend voorkomen. Gelukkig zijn al deze onzekerheden op te lossen met cosmetische tandheelkunde behandelingen van CDC Complete Tandzorg.  Als dé specialist op het gebied van cosmetische tandheelkunde in Nederland, helpen wij je met het mooier maken van jouw gebit. Zo lach jij binnenkort wél weer breeduit! En uit onderzoek blijkt dat mensen met een gulle lach meer kans hebben op geluk en succes.


Onzeker over je gebit? Cosmetische tandheelkunde biedt de oplossing.

Je hebt nooit problemen met je gebit. Eten gaat pijn- en probleemloos, je hebt geen last van gaatjes en je tandvlees is kerngezond. Kortom: jouw gebit functioneert gewoon goed. Toch ben je onzeker over je gebit. Omdat jouw tanden met het jaar geler lijken te worden. Of omdat je je schaamt voor een ontbrekende, scheve of afgebroken tand.


Als je onzeker bent over je gebit, dan is dat een aanslag op je zelfvertrouwen. Je durft niet meer voluit te lachen en zoekt altijd naar manieren om je gebit te verbergen. Want je wil graag verzorgd en representatief overkomen. Hoe fijn zou het zijn als je daar vanaf bent? Met cosmetische tandheelkunde maakt CDC Complete Tandzorg je gebit weer mooi. We noemen dit ook wel esthetische tandheelkunde. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:


  • Scheve tanden
  • Verkleurde tanden
  • Afgebroken tanden
  • Ontbrekende tanden
Tandartsbehandeling onder narcose bij CDC

Jouw gebitswensen worden werkelijkheid met cosmetische tandheelkunde van CDC

Wat zou het heerlijk zijn als je voortaan niet meer je hand voor de mond hoeft te houden als je praat. En als je wél met zelfvertrouwen je tanden bloot kunt lachen om een grapje. Met de cosmetische tandheelkunde behandelingen van CDC Complete Tandzorg laten wij jouw gebit weer stralen.


Het mooier maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Wij maken je tanden witter door tanden te bleken of met facings. Dat zijn witte schildjes bovenop jouw tanden. Facings maken jouw tanden niet alleen witter, maar ook recht. Kronen en bruggen, eventueel op implantaten behoren ook tot de mogelijkheden. Dit zijn allemaal voorbeelden van cosmetische tandheelkunde behandelingen van onze praktijk. De cosmetische specialisten van CDC adviseren je graag over de beste mogelijkheden voor jouw gebit, dus twijfel niet bij vragen contact met ons op te nemen. Je krijgt kwalitatief maatwerk, want jouw gebit is uniek en ook jouw lach. Lees hier meer over de behandelingen van:


Prachtige lach met de cosmetische tandheelkunde behandelingen van CDC

Proef de sfeer bij CDC

Wil je ook weer een gezond én mooi gebit?

CDC Tandzorg de specialist voor cosmetische tandheelkunde

Deskundige en vriendelijke zorg

Als je besluit een cosmetische tandheelkunde behandeling bij een de tandarts te plannen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten komt van ver! 


Wil je weer met zelfvertrouwen lachen en wil je meer weten over een mooi wit en recht gebit? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden voor cosmetische tandheelkunde. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het behandeltraject.

Mooie witte tanden

"Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk dat mijn gebit mooi en verzorgd is. Daarvoor kom ik graag bij CDC. Ze hebben alles onder 1 dak. Dat vind ik handig!"

Claire
Weer mooie voortanden
“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Ik ben erg blij met CDC.
Porseleinen facings
Marja

Lachend door het leven.

"Ik kom al 20 jaar bij CDC én zonder angst. Bij CDC zijn ze allemaal zo vriendelijk en willen je echt weer laten lachen. Ze begrijpen dat je niet alleen een gezond maar ook mooi gebit wil." 
Stephan

Onze cosmetische tandartsen

Je bent bij ons in goede handen voor cosmetische tandheelkunde, maar ook voor reguliere mondzorg kun je bij ons terecht.
Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland. Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen. Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg in 2000  een kliniek voor cosmetische tandheelkunde heeft opgericht. Met een team van bijna 70 ervaren, deskundige medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij jou de beste zorg en service. 

 

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Willem Baas

Tandarts implantoloog
G

Giulio Ricceri

Tandarts

In vier stappen naar mooie witte tanden

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. Weet wat er mogelijk is.
CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten. Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. Op weg naar een die stralende lach.
CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we jouw gebit gezond. Je krijgt advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles en gebitsonderhoud.

Maak nu een intake afspraak voor die stralende witte lach!

Specialistische tandartsen van CDC Complete Tandzorg

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een cosmetische tandheelkunde behandeling te willen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben altijd alle adviezen opgevolgd van het RIVM en van onze branchevereniging KNMT. Op dit moment hanteren wij nog de 1,5 meter regeling in de wachtkamers. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren bij binnenkomst. Mondkapje is niet meer verplicht. De poetsruimtes zijn weer geopend en we stellen nog wel de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek of een afspraak bij de tandarts. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek kunt u rekening houden met 1,5 uur dat u bij ons bent. Het hangt weliswaar af van uw wensen en of u met de zorgconsulent nog alles uitgebreid door wil nemen. Geef gerust aan dat u na het bezoek bij de tandarts nog naar de zorgconsulent wilt spreken.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Intakeformulier

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
arrow_drop_up arrow_drop_down