Cosmetische tandheelkunde | CDC Complete Tandzorg

Cosmetische tandheelkunde

Voor iedereen die voluit lachend door het leven wil!

voluit lachend leven

Cosmetische tandheelkunde

Voor iedereen die voluit lachend door het leven wil!

Weer een stralend gebit met cosmetische tandheelkunde van CDC

Sla je automatisch een hand voor je gezicht als je lacht? Praat je het liefst met je lippen over je tanden?

Mompel je daardoor? Of nog erger: Krijg je het Spaans benauwd als mensen naar je mond kijken?

Grote kans dat je onzeker bent over je gebit als deze vragen je bekend voorkomen. Gelukkig zijn al deze onzekerheden op te lossen met cosmetische tandheelkunde behandelingen van CDC Complete Tandzorg.  Als dé specialist op het gebied van cosmetische tandheelkunde in Nederland, helpen wij je met het mooier maken van jouw gebit. Zo lach jij binnenkort wél weer breeduit! En uit onderzoek blijkt dat mensen met een gulle lach meer kans hebben op geluk en succes.


Onzeker over je gebit? Cosmetische tandheelkunde biedt de oplossing.

Je hebt nooit problemen met je gebit. Eten gaat pijn- en probleemloos, je hebt geen last van gaatjes en je tandvlees is kerngezond. Kortom: jouw gebit functioneert gewoon goed. Toch ben je onzeker over je gebit. Omdat jouw tanden met het jaar geler lijken te worden. Of omdat je je schaamt voor een ontbrekende, scheve of afgebroken tand.


Als je onzeker bent over je gebit, dan is dat een aanslag op je zelfvertrouwen. Je durft niet meer voluit te lachen en zoekt altijd naar manieren om je gebit te verbergen. Want je wil graag verzorgd en representatief overkomen. Hoe fijn zou het zijn als je daar vanaf bent? Met cosmetische tandheelkunde maakt CDC Complete Tandzorg je gebit weer mooi. We noemen dit ook wel esthetische tandheelkunde. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:


  • Scheve tanden
  • Verkleurde tanden
  • Afgebroken tanden
  • Ontbrekende tanden
Tandartsbehandeling onder narcose bij CDC

Voor en na foto's van een cosmetische behandeling

Gebit voor de behandeling
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Voorsituatie

CDC complete tandzorg - Beeldmerk
Gebit na de behandeling
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Na de behandeling met porseleinen facings

CDC complete tandzorg - Beeldmerk
Gebit voor de behandeling
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Voorsituatie

CDC complete tandzorg - Beeldmerk
Gebit na de behandeling
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Na de behandeling met porseleinen facings

CDC complete tandzorg - Beeldmerk

Jouw gebitswensen worden werkelijkheid met cosmetische tandheelkunde van CDC

Wat zou het heerlijk zijn als je voortaan niet meer je hand voor de mond hoeft te houden als je praat. En als je wél met zelfvertrouwen je tanden bloot kunt lachen om een grapje. Met de cosmetische tandheelkunde behandelingen van CDC Complete Tandzorg laten wij jouw gebit weer stralen.


Het mooier maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Wij maken je tanden witter door tanden te bleken of met facings. Dat zijn witte schildjes bovenop jouw tanden. Facings maken jouw tanden niet alleen witter, maar ook recht. Kronen en bruggen, eventueel op implantaten behoren ook tot de mogelijkheden. Dit zijn allemaal voorbeelden van cosmetische tandheelkunde behandelingen van onze praktijk. De cosmetische specialisten van CDC adviseren je graag over de beste mogelijkheden voor jouw gebit, dus twijfel niet bij vragen contact met ons op te nemen. Je krijgt kwalitatief maatwerk, want jouw gebit is uniek en ook jouw lach. Lees hier meer over de behandelingen van:


Proef de sfeer bij CDC

Wil je ook weer een gezond én mooi gebit?

Deskundige en vriendelijke zorg

Als je besluit een cosmetische tandheelkunde behandeling bij een de tandarts te plannen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten komt van ver! 


Wil je weer met zelfvertrouwen lachen en wil je meer weten over een mooi wit en recht gebit? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden voor cosmetische tandheelkunde. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het behandeltraject.

Mooie witte tanden

"Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk dat mijn gebit mooi en verzorgd is. Daarvoor kom ik graag bij CDC. Ze hebben alles onder 1 dak. Dat vind ik handig!"

Claire
Weer mooie voortanden
“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Ik ben erg blij met CDC.
Porseleinen facings
Marja

Lachend door het leven.

"Ik kom al 20 jaar bij CDC én zonder angst. Bij CDC zijn ze allemaal zo vriendelijk en willen je echt weer laten lachen. Ze begrijpen dat je niet alleen een gezond maar ook mooi gebit wil." 
Stephan

Onze cosmetische tandartsen

Je bent bij ons in goede handen voor cosmetische tandheelkunde, maar ook voor reguliere mondzorg kun je bij ons terecht.
Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland. Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen. Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg in 2000  een kliniek voor cosmetische tandheelkunde heeft opgericht. Met een team van bijna 70 ervaren, deskundige medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij jou de beste zorg en service. 

 

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Ângela Barbosa

Tandarts

In vier stappen naar mooie witte tanden

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. Weet wat er mogelijk is.
CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten. Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. Op weg naar een die stralende lach.
CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we jouw gebit gezond. Je krijgt advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles en gebitsonderhoud.

Maak nu een intake afspraak voor die stralende witte lach!

Specialistische tandartsen van CDC Complete Tandzorg

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een cosmetische tandheelkunde behandeling te willen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Cosmetische tandheelkunde

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde heeft betrekking op alle behandeling die ervoor zorgen dat het uiterlijk van jouw glimlach beter en mooier wordt. Hierbij kun je denken aan behandelingen als facings plaatsen en tanden bleken.

Wat is het verschil tussen cosmetische en esthetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde wordt vaak samen met de term esthetische tandheelkunde genoemd. Ze lijken op elkaar, maar er bestaat ook een groot verschil. Esthetische tandheelkunde is (bijna) altijd gericht op het behoud van het natuurlijke gebit. Wij kijken graag naar de best passende oplossing voor jouw gebit, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat kan ik doen bij verkleurde tanden?

Door de jaren heen verkleuren tanden. Deze verkleuring wordt veroorzaakt door aanslag op de tanden wat o.a. komt door roken, teveel thee, koffie, rode wijn drinken of sterk gekleurd voedsel eten. Wanneer je weer een stralend witte lach wilt, kun je jouw tanden bleken. CDC Complete Tandzorg biedt veilige bleekbehandelingen aan.

Wat kan ik doen bij beschadigde tanden?

Het plaatsen van facings op je tanden is één duurzame manier om problemen met beschadigde, scheve of verkleurde tanden te verhelpen. Heb jij spleetjes tussen jouw tanden, afgebroken hoekjes of scheve tanden? Met facings lossen we meestal deze problemen op.

Hoe weet ik welke cosmetische tandheelkunde behandeling voor mijn gebit het meest geschikt is?

Welke behandeling voor jouw gebit het meest geschikt is, is vooraf lastig te zeggen. Vooraf aan de behandeling bespreken we eerst uitvoerig jouw wensen en de mogelijkheden aan de hand van de diagnose.

                 

Intakeformulier

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.