arrow_drop_up arrow_drop_down

Dé kunstgebit specialist
van Nederland.

Als je voor echt vakmanschap in prothesetechniek kiest!

Alles in eigen huis voor een mooi, perfect passend kunstgebit

Zit je kunstgebit niet lekker? Heb je blaren of drukplekken? Is het gebroken of mis je en tand?
Of vind je het gewoon niet meer mooi van kleur en is het aan vervanging toe?  

Als dé kunstgebit specialist van Nederland helpen de Klinisch Prothese Technici en tandprothetici van CDC Complete Tandzorg je hierbij.

Onze tandartsen en  implantologen kunnen je eventueel helpen aan een vaste gebitsprothese op implantaten, de zgn. klikprothese

Slecht passend kunstgebit? Doe er iets aan! 

Niets is zo vervelend als een slecht passend kunstgebit. Soms zo erg dat je last hebt van drukplekken of zelfs blaren. Misschien kan je er niet goed mee praten, lachen en eten. Het kan ook zijn dat het wel goed past, maar dat het is verkleurd of er ontbreekt een tand of kies. 

Maak dan een afspraak met een vakkundige tandprotheticus. Je wilt per slot van rekening trots zijn op je gebit, voluit lachen en normale dingen kunnen eten.

De vakmensen van CDC Complete Tandzorg zijn zeer kundig op het gebied van tandprothetiek. Door de grote aantallen gebitsrenovaties per jaar, zijn ze zeer ervaren, ook met complexere situaties. Doordat het tandtechnisch laboratorium in eigen huis is, gaat niemand bij CDC Complete Tandzorg tandeloos de deur uit. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:

  • Kapot, gebroken kunstgebit 
  • Loszittend kunstgebit
  • Tand of kies uit kunstgebit
  • Verkleurd kunstgebit
  • Lelijk kunstgebit

Onze kunstgebit specialisten helpen je met echt vakmanschap

Wat zou het heerlijk zijn als je kunstgebit lekker zit en je met trots voluit durft te lachen. Met een kunstgebit behandeling van CDC Complete Tandzorg maken wij jouw gebitsprothese goed passend en mooi.

Het goed passend en mooi maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Het hangt af van jouw situatie in jouw mond en je kaken. Het komt heel vaak voor dat de kaken slinken en daardoor de gebitsprothese niet meer goed past. In dat geval kan een kunstgebit op implantaten, zgn. klikprothese een ideale oplossing zijn. Het kunstgebit kan in de loop der jaren ook verkleuren. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ieder vijf jaar de vervanging van een kunstgebit. Ook klikprotheses worden veelal vergoed vanuit de basisverzekering indien de kaken slinken. 

De kunstgebit specialisten van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste optie voor jouw mond. Ze helpen je direct met deze behandelingen:

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Cosmetische tandarts
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als kunstgebit specialist. We zitten in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland. Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend, passend kunstgebit wilt, maar ook een mooi gebit waarmee je voluit kan lachen. En dat je niet tandeloos de deur uit wilt, snappen we als geen ander!

Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een eigen tandtechnisch laboratorium heeft opgericht in eigen huis. Hier werken echte vakmensen samen met onze Klinisch Prothese Technici. Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten krijg je de beste zorg en service.

Willem Baas

Tandarts implantoloog
tandarts implantoloog

Zemarak Nabi

Tandarts Implantoloog
Koen van Gerven

Koen van Gerven

Klinisch Prothese Technieker

Wibo Wijzenbeek

Klinisch Prothesetechnicus

Voortreffelijke zorg, altijd

Als je besluit een behandeling bij een kunstgebit specialist te nemen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een tandprothetische praktijk met specialisten die voortreffelijke zorg leveren. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten woont in een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van onze kliniek! 

In vier stappen naar een gezond én mooi gebit

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit naar een nieuwe tandarts of tandtechnieker / kunstgebit specialist te gaan. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies