Tandartspraktijk voor het hele gezin

Dé familie tandarts
van regio Eindhoven

Alle tandheelkundige vakmensen onder één dak!

(Kind)vriendelijk voor jou en je hele gezin.

Allround tandartspraktijk voor reguliere behandelingen

Voor behoud van je gebit zijn periodieke controles belangrijk. Daarvoor ga je minimaal twee keer per jaar naar de tandarts.
Is er wat aan de hand, dan is het fijn dat de tandartspraktijk alle tandheelkundige specialismen in huis heeft.
CDC Complete Tandzorg is zo’n tandartspraktijk. 
Speciaal voor kinderen zijn er kindertandartsen die geduldig en vriendelijk alles uitleggen.
Mondhygiënist voor kinderen, kindertandarts

Nieuwe tandarts nodig?

Je wilt graag je gebit gezond houden en weet dat je daarvoor regelmatig naar de tandarts moet. Niet de leukste activiteit, maar wel een hele belangrijke. Voorkomen is beter dan genezen. Op tijd signaleren van problemen kan een heleboel problemen voorkomen. Want ontstekingen in de mond kunnen veroorzakers zijn van allerlei andere ziektes, waaronder hart-en vaatziekten.. 

Met reguliere, algemene tandartsbehandelingen en halfjaarlijkse controles houdt CDC Complete Tandzorg jouw gebit gezond en dat van je partner en kinderen. Wij helpen jou ook met de volgende problemen:

 • Kiespijn/Tandpijn
 • Tandsteen
 • Pijnlijke verstandskies
 • Bloedend tandvlees–Pijnlijk tandvlees- Ontstoken tandvlees
 • Gaatjes
 • Gevoelige tanden
 • Slechte adem
 • Wortelkanaalontsteking
 • Teruggetrokken tandvlees

Zo helpen we jou in onze praktijk

Niet iedereen heeft vanuit zichzelf een gezond en mooi gebit. Vele factoren spelen een rol, zoals erfelijkheid, ziektes, medicijngebruik. Ook roken, voedsel- en drankgebruik kan een rol spelen en uiteraard het dagelijkse onderhoud van het gebit. Bij CDC Complete Tandzorg staat een team klaar van tandartsen, kindertandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten. Samen met jou houden wij jouw gebit gezond. Deze behandelingen helpen als wij een gebitsprobleem signaleren. Bij andere wensen helpen onze cosmetische, gebitsrenovatie of kunstgebit tandartsen je graag verder.

 • Periodieke tandartscontrole
 • Zenuwbehandeling
 • Gaatje vullen kies of tand
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Tandsteen verwijderen
 • Poetsinstructies
 • Tanden polijsten
 • Gingivitis behandeling
 • Verstandskies trekken

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Saskia de Bode

Nieuw mooi gebit

"Saskia komt uit het Belgische Stekene, voorbij Antwerpen. Het is voor haar anderhalf uur rijden naar CDC, maar die rit heeft ze er graag voor over. “Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Het was voor mij het begin van een nieuw leven.”
Cosmetische tandarts
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marja Smal

Mooie voortanden 

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mary Verbeek

Nieuw bovengebit 

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen. Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als cosmetische, functionele en angsttandarts.
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt, maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.
Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een kliniek voor tandheelkunde heeft opgericht me alle specialismes onder één dak.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij jou de beste zorg en service. 

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Willem Baas

Tandarts implantoloog
G

Giulio Ricceri

Tandarts

Rahela Mohamadi

Mondhygiënist

Roberto Wawoe

Mondzorgkunidige

Alina Hernández Lamorú 

 Paro preventieassistent

Keri Petersen

Preventieassistent

Marja Faber

 Paro preventieassistent

De beste tandartspraktijk in Best, Brainport Regio

Voortreffelijke zorg

Als je besluit je te laten inschrijven bij CDC Complete Tandzorg, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een tandartspraktijk met voortreffelijke zorg. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. Ben je nog ingeschreven bij een andere tandarts? Geen probleem je kan eenvoudig je dossier opvragen of je kan helemaal opnieuw starten bij CDC Complete Tandzorg.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit facings te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben altijd alle adviezen opgevolgd van het RIVM en van onze branchevereniging KNMT. Op dit moment hanteren wij nog de 1,5 meter regeling in de wachtkamers. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren bij binnenkomst. Mondkapje is niet meer verplicht. De poetsruimtes zijn weer geopend en we stellen nog wel de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek of een afspraak bij de tandarts. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek kunt u rekening houden met 1,5 uur dat u bij ons bent. Het hangt weliswaar af van uw wensen en of u met de zorgconsulent nog alles uitgebreid door wil nemen. Geef gerust aan dat u na het bezoek bij de tandarts nog naar de zorgconsulent wilt spreken.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

arrow_drop_up arrow_drop_down