Inschrijven allround tandartspraktijk

CDC Complete Tandzorg

Zoek je een nieuwe tandarts of een tandprotheticus voor jou en eventueel jouw partner, gezin of familie? Dan ben je bij CDC Complete Tandzorg op het juiste adres.

 

Al meer dan 20 jaar behandelen wij duizenden patiënten per jaar. Ieder met een eigen tandarts verleden en een wens voor een gezond en mooi gebit. Wij zijn dus een gespecialiseerde tandheelkundige kliniek en ervaren in allerlei soorten tandheelkundige behandelingen. Een fijn gevoel om hierbij ingeschreven te zijn.

Werkwijze inschrijving tandartspraktijk CDC Best 

De eerste afspraak vindt bij de tandarts plaats. We willen jou (en je eventuele partner of gezin) leren kennen. Wat zijn je wensen?
Als je altijd ieder half jaar naar de tandarts bent geweest, is je gebit waarschijnlijk in goede conditie. Is dit niet het geval, dan zullen we alsnog een intake afspraak inplannen en een eventueel behandelplan voorstellen.  Je kan je dossier opvragen bij je huidige tandarts, inclusief eventueel onlangs gemaakte röntgenfoto’s en die aan ons overhandigen. Dit is niet noodzakelijk. Wij kunnen ook röntgenfoto’s maken en starten met een nieuw dossier. De tandarts controleert en reinigt je gebit en geeft je eventueel nog een advies in het onderhoud en mogelijkheden. De volgende afspraak voor periodieke controle kan vervolgens ingepland worden bij één van onze mondhygiënisten, (paro) preventie assistenten. De tandarts geeft hierin perfect advies. De frequentie van de periodieke controles wordt na iedere afspraak geadviseerd en we plannen graag deze afspraak direct met je na afloop in.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

null