arrow_drop_up arrow_drop_down

Intake afspraak maken?


Wat is jouw speciale gebitswens? Vertel het ons tijdens je intake afspraak!

Zoek je een nieuwe, hele gespecialiseerde tandarts voor jouw gebitsprobleem en wensen? Dan ben je bij CDC Complete Tandzorg op het juiste adres. 

Al meer dan 20 jaar behandelen wij duizenden patiënten per jaar. Ieder met een eigen tandartsverleden en altijd met een wens voor een gezond en mooi gebit. Geen verhaal is ons vreemd. Vooral de verhalen over  angst voor de tandarts. Dat is onze specialiteit.
Deze verhalen begrijpen wij dan ook als de beste. 


Werkwijze intake afspraak

Tijdens de ontvangst nemen we een aantal persoonlijke gegevens met je door. Daarna mag je plaatsnemen in de wachtkamer om door de assistente opgehaald te worden voor het maken van röntgenfoto’s en digitale foto’s van je hele gebit. Dit is volledig pijnloos. Deze foto’s heeft de tandarts nodig om te beoordelen hoe jouw gebit- en kaaksituatie is. 

Daarna ontvangt de tandarts je. Deze tandarts heeft ruimschoots ervaring met jouw wensen.  Hij verricht een pijnloos gebitsonderzoek en behandelt niet. Samen met de röntgenfoto beoordeelt de tandarts de situatie van je gebit, mond en kaken. De tandarts spreekt alle problemen en wensen met je door. Op basis van alle informatie zal hij/zij je direct een behandeladvies geven. Indien er meerdere behandelopties mogelijk zijn, zal hij/zij deze met je doornemen.

Waarschijnlijk heb je op dit moment nog vragen over de behandeling, al dan niet onder narcose, de kosten en de eventuele vergoeding van jouw zorgverzekeraar en de planning. Deze vragen kun je vervolgens met jouw zorgconsulent doornemen. Jouw zorgconsulent staat voor je klaar. Je kan altijd contact met ze opnemen, ook als je bij thuiskomst nog vragen hebt. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

null
Wij maken gebruik van cookies