Wil jij ook dé CDC service
kwaliteit én vriendelijkheid
leveren?

Dan ben je welkom voor een goed gesprek!

CDC complete tandzorg - Contact opnemen

Vacature stagiaire

Medewerker marketing en communicatie

Welk onderdeel van Marketing & Communicatie vind jij het leukst? Weet je het nog niet? Dan kom je er zeker achter tijdens je stage bij CDC Complete Tandzorg. Onder begeleiding van de marketing manager leer je werken vanuit een marketing- en communicatieplan; analyseren van data; reclamecampagnes (mede) maken; sociale media campagnes maken, plaatsen en beheren; website onderhouden en zorgen dat deze hoog in google komt en blijft; samenwerken met collega's om goede input te krijgen voor je content; samenwerken met externe bureaus voor creatie van teksten, foto's, films, radio, tv. Onder begeleiding van een ervaren marketing manager maak je kennis met alle facetten binnen het vakgebied. Je krijgt fijne, leerzame coaching en begeleiding in ruil voor jouw 100% inzet en enthousiasme. Alles is te leren, als je maar wil!


Naar wie zijn wij op zoek?

  Ben je sociaal vaardig, kan je goed communiceren zowel mondeling en schriftelijk, zoek je snel informatie op en ben je handig met computer/telefoon, social media, Word, Excel. Het is een voordeel als je ook wat thuis bent in Adobe Photoshop en/of Indesign, Premiere. Werken met Canva kan ook. Het allerbelangrijkste vinden we je inzet, dat je de gemaakte afspraken nakomt, op tijd komt en dat je vooral heel veel wil leren. Dus nieuwsgierigheid vinden we leuk. Fijn als je veel vragen stelt en super als je onze feedback positief oppakt en daar niet onzeker van wordt.

Wat biedt het bedrijf?

Bij CDC maak je kennis met alle facetten van marketing en communicatie. Omdat de marketing afdeling uit slechts één marketing manager bestaat, wordt er veel samengewerkt met bureaus. De kunst is om meer dan 1000 nieuwe patiënten te werven per jaar die bang zijn voor de tandarts, een complete gebitsrenovatie nodig hebben of cosmetische wensen hebben. Hoe bereiken je deze? CDC staat open voor alle communicatie ideeën zolang we onze kwaliteit en service maar uitdragen. De marketing manager is een vriendelijke en goede coach met veel ervaring. Ze heeft zelf ook kinderen die marketing studeren. Iemand waar je echt veel van gaat opsteken en waar je heel plezierig mee gaat samenwerken. Het enige is dat je bereid bent om veel te leren en er ECHT voor wil gaan.

Maak een afspraak voor een wortelkanaalbehandeling CDC Complete Tandzorg

Super leerzame marketing & communicatie stage bij zelfstandige kliniek met goede stagevergoeding.

Wat ga je leren?


Assisteert bij opstellen operationele plannen ter uitwerking marketing- en communicatiebeleid

 •  Zoekt informatie op voor een operationeel plan en analyseert deze
 •  Doet voorstellen voor een operationeel plan
 •  Werkt een operationeel plan uit
 •  Becommentarieert en actualiseert operationele plannen


Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten


 •  Brengt marketing- en communicatievraagstukken in kaart
 •  Bedenkt oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken
 •  Stelt een projectplan op voor de oplossing van marketing- en communicatievraagstukken
 •  Voert een projectplan uit ter oplossing van marketing- en communicatievraagstukken
 •  Evalueert een projectplan m.b.t. marketing- en communicatievraagstukken
 •  Ontwikkelt en beheert voorlichtings-, promotie- en pr-materiaal
 •  Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website

Assisteert bij het onderzoeken van de markt


 •  Volgt ontwikkelingen op de markt
 •  Analyseert de gesignaleerde ontwikkelingen en verwerkt deze tot managementinformatie
 •  Zet marktonderzoeken op
 •  Voert marktonderzoeken uit
 • Assisteert bij het verzorgen van de corporate informatie
 •  Redigeert aangeleverde teksten
 •  Geeft voorlichting over de organisatie aan derden


Is dit ook jouw drive?

We willen mensen gelukkig maken en dat merk je. Naast onze passie voor de zeer specialistische en technische kant van het vak, ligt onze focus op de vriendelijke, geduldige omgang met onze patiënten en medewerkers. We geloven erin dat we, in gesprek met elkaar, altijd tot het beste resultaat komen.  De rode draad door ons dagelijkse werk is respect, harmonie en plezier. Samen streven we naar het allerbeste in een warme omgeving.


Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, werkplezier en doorgroeimogelijkheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.