arrow_drop_up arrow_drop_down
Tanden bleken tandarts

Tanden bleken

Een stralende witte lach? Laat je tanden bleken door een expert.

Tanden-bleken-bij-CDC-Complete-Tandzorg.

Tanden bleken

Een stralende witte lach? Laat je tanden bleken.

Dé specialist in tanden bleken

Zijn jouw tanden door de jaren heen verkleurd en wil jij graag weer een prachtige witte lach?
Laat je tanden bleken voor een stralend wit gebit. Kies voor een veilige methode en laat je tanden bleken bij de tandarts.
Ga voor een beter en duurzamer resultaat van een bleekbehandeling naar onze ervaren specialisten.
Met-facings-niet-langer-onzeker-over-je-gebit.

Tanden bleken voor een stralend wit gebit

Hoe goed jij jouw gebit ook verzorgt, door de jaren heen slijten je tanden en het tandglazuur. Dat zorgt er ook voor dat je tanden verkleuren en met de tijd geler worden. Stoor je je aan de kleur van jouw tanden en zou je het liefste weer die white smile hebben? Dat kan! Laat je tanden bleken bij CDC Complete Tandzorg, dé cosmetische tandarts van Nederland. Heb jij gezond tandvlees en een gezond gebit zonder vullingen, facings of kronen? Dan kun jij zonder problemen jouw tanden laten bleken. Binnen de kortste keren heb jij weer een mooi wit gebit, met een bleekbehandeling van CDC Complete Tandzorg.

Bleken bij de tandarts voor een beter en duurzamer resultaat 

Er zijn tegenwoordig veel bleekmethoden te verkrijgen, ook voor thuis. Deze methoden zijn veelal goedkoper dan bij een tandkliniek. Dat is logisch, want je doet het zelf. Je bespaart de kosten voor een specialist die jouw tanden bleekt. Daarentegen is het middel dat je thuis gebruikt om je tanden te bleken minder effectief. Het bevat een lagere dosering, dan het middel dat wordt gebruikt in een tandkliniek. Wanneer het niet juist wordt gebruikt, kan het schadelijk zijn voor je tandvlees.
Wil jij verzekerd zijn van een veilige, grondige en effectieve behandeling, laat je tanden bleken bij de tandarts en ga niet zelf aan de slag. De tandarts adviseert op basis van een goede diagnose (röntgenfoto's en mondonderzoek) tijdens de intake of een bleekbehandeling mogelijk is. Bij CDC  maken wij voor tanden bleken twee afspraken. De eerste afspraak voor de reiniging van je gebit en de tweede afspraak voor de daadwerkelijke bleekbehandeling.  In onderstaand 4-stappenplan leggen wij uit wat je kunt verwachten als je ons jouw tanden laat bleken. 

Stap 1

Voorbehandeling tanden bleken

 • Vooraf aan de behandeling krijg je een duidelijke uitleg over wat tanden bleken inhoudt en bespreek je met de tandarts je verwachtingen. 
 • De tandarts controleert de gezondheid van je gebit én van je tandvlees.
 • De huidige kleur wordt vastgesteld aan de hand van een kleurstaal en de nieuwe kleur wordt bepaald.
 • Heb in je voortanden vullingen, kronen of facings, dan kunnen deze worden vervangen in de gewenste kleur. 
 • De preventie-assistent reinigt je gebit en verwijdert eventueel aanwezig tandplak of tandsteen.
 • Je tanden worden gepolijst.

Stap 2

Voorbereiding bleekbehandeling

 • Je lippen worden bevochtigd. 
 • Er wordt een mondspreider ingebracht, om het zachte weefsel zoals de lippen en het tandvlees goed te beschermen. 
 • Om er zeker van te zijn dat het tandvlees niet beschadigd, wordt er een gel op het tandvlees aangebracht en die wordt met een lamp uitgehard. 
 • Om ook je ogen te beschermen tijdens de behandeling, krijg je een  beschermingsbril tegen het licht van de ledlamp. 


Stap 3

De bleekbehandeling

 • De bleekgel wordt aangebracht op je tanden.
 • De ledlamp wordt voor ca. 8 minuten boven je mond geplaatst. 
 • De volgende laag bleekgel wordt aangebracht. 
 • Dit proces wordt in totaal 7 x keer herhaald.
 • De bleekgel wordt verwijderd en je gebit wordt schoongemaakt.
 • De mondspreider en de beschermingsgel op je tandvlees worden verwijderd.

Stap 4

Het resultaat van tanden bleken

 • Het resultaat wordt bekeken met de kleurstaal.
 • Je krijgt informatie over het langdurig behoud van het resultaat van de tanden bleken.
 • Indien nodig kan je de bleekbehandeling thuis voortzetten. 


En lachen maar, met een stralend wit en fris gebit!


Laatste reviews over CDC op Feedback Company

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit te tanden te laten bleken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Is het i.v.m. Corona wel veilig om naar CDC te komen?

In onze kliniek moeten we altijd erg op de hygiëne letten, met name alle behandelaren en in de behandelkamers. We hebben echter veel extra maatregelen getroffen. We spreiden de bezoekers over meerdere klinieken zodat de 1,5 meter in de wachtkamers gehanteerd kan worden. Alle bezoekers moeten de handen steriliseren en mondkapjes dragen in de openbare ruimtes. We hebben looprichtingen aangebracht. De poetsruimtes zijn gesloten en al onze onze ondersteunende medewerkers dragen mondkapjes. We hanteren extra sneltests onder onze medewerkers en volgen uiteraard alle RIVM maatregelen op. Dat verwachten wij ook van onze bezoekers. Daarvoor stellen we telkens weer de triagevragen bij ieder bezoek.

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Intakeformulier

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Jouw lach is onze passie.

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Jouw lach is onze passie.

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies