Anesthesioloog, wil jij ook
dé CDC service en kwaliteit

leveren?

Dan ben je welkom voor een goed gesprek!

Kom werken in een fijn, ervaren, deskundig team

Wil jij onderdeel uitmaken van de meest toonaangevende gespecialiseerde tandheelkundige kliniek van Nederland en
iedere dag opnieuw mensen gelukkig maken met een compleet mooi én gezond gebit?
Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CDC Complete Tandzorg.


Anesthesioloog vacature


CDC Complete Tandzorg is gevestigd in Best, regio Eindhoven, en heeft de beschikking over twee grote klinieken tegenover elkaar. De kliniek op 'De Rijn 1' beschikt over 16 behandelkamers, röntgenkamer, sterilisatie afdeling en een inpandig tandtechnisch laboratorium.
In het tegenoverliggende centrum voor tandheelkunde plus aan 'De Rijn 2' vinden tandheelkundige behandelingen plaats onder algehele anesthesie bij angstpatiënten (ASA-classificatie I en II).

Per jaar vinden er gemiddeld 400 tot 500 narcosebehandelingen (TIVA, nasale intubatie) plaats. Het huidige anesthesieteam wordt ondersteund door een vast team van 3 ervaren anesthesiemedewerkers en een zorgverpleegkundige. Onze afdeling anesthesie werkt nauwkeurig geprotocolleerd volgens de actuele standaarden e/o richtlijnen en wordt hierop regelmatig gecontroleerd door middel van een kwaliteitsvisitatie van de NVA.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in cosmetische behandelingen, complete gebitsrenovaties en narcose behandelingen en worden gezien als dé privékliniek op het gebied van complexe, esthetische en angstbehandelingen in de tandheelkunde.Is dit ook jouw drijfveer?

We willen mensen gelukkig maken en dat merk je. Naast onze passie voor de zeer specialistische en technische kant van het vak, ligt onze focus op de mens. Onze patiënten stellen we centraal en dat is wat ons allen verbindt in de kliniek.

We geloven erin dat we in gesprek met elkaar altijd tot het beste resultaat komen. Dat dit is wat ons drijft merkt niet alleen de patiënt, maar geldt ook voor de onderlinge collega’s. De rode draad door ons dagelijks werk is respect, harmonie en plezier. Samen streven we naar het allerbeste in een warme omgeving.

Ben jij die ervaren en enthousiaste Anesthesioloog?

Vanwege de uitbreidingen in onze kliniek zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste anesthesioloog. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als praktiserend anesthesioloog, bij voorkeur op verschillende locaties? Gedij je goed als spin in het web en bindt je graag de mensen uit jouw team aan je vanwege jouw positiviteit en gedrevenheid voor het vak? Ben jij die professional die er op gebrand is de allerbeste zorg te verlenen voor de patiënten die je van nature centraal stelt?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent 2 dagen per week verantwoordelijk voor de pre-, intra- en postoperatieve zorg van onze patiënten;
  • In het pre-operatieve patiënten consult neem je beslissing over het goed- respectievelijk  afkeuren van patiënten voor narcosebehandelingen;
  • In coöperatie met het tandheelkundige team stel je wekelijks de narcose agenda’s op;
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en logistiek m.b.t. bestelling van medicijnen en narcoseapparatuur;
  • Door de regelmatige invulling van personeelsroosters draag je zorg voor de personeelsbezetting van de anesthesieafdeling;
  • Samen met het anesthesieteam zorg je voor het opstellen van en het aanhouden aan hoogst-mogelijke kwaliteitsstandaard.


  Spreekt dit jou aan?

  Dan komen wij graag in contact!

  Je kan contact opnemen met Sanne Gall, afdeling HR | mailadres: hr@denteamgroup.nl of bellen naar 088-2328285


  Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring van cosmetische behandeling tot aan complexe gebitsrenovaties. 
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland. Wij snappen als geen ander dat mensen niet alleen een goed functionerend gebit willen, maar dat men ook zonder schaamte en met plezier wil lachen.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij onze patiënten de beste zorg en service. 

De narcose tandartsen van CDC Complete Tandzorg

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Willem Baas

Tandarts implantoloog

Ângela Barbosa

Tandarts
CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, werkplezier en doorgroeimogelijkheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.