Vacature Praktijkmanager m/v

Voor een praktijkmanager met GROEI ambitie!

Unieke kans om door te groeien

Zoek je groei en meer uitdaging in jouw functie? Lijkt jou een grotere praktijk of kliniek met een inpandig laboratorium en een narcosecentrum interessant om voor te werken? Lees dan snel verder want ons super enthousiaste team zoekt een nieuwe leider. 


Als praktijkmanager ben je de eerste aanspreekpunt voor de teamleiders bij het managen van uitdagingen in het operationele proces. Belangrijk in deze rol is dat je de kwaliteit en de service hoog weet te houden voor onze patiënten, naast een prettige werksfeer. Je rapporteert direct aan de Directeur. Je bent eindverantwoordelijk voor:


 • Facilitair management: de verzorging en inrichting van het gebouw t.b.v. het operationele proces en het welzijn van de medewerkers;
 • Patiënten administratie: up to date patiënten dossiers. Declaraties en facturatie. Aanvragen vergoeding bij zorgverzekeraars;
 • Klachten afhandeling: opvolgen van klachten en coördinatie afhandeling;
 • Kwaliteit: bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening van de organisatie in al haar facetten;
 • Troubleshooter: het ad-hoc oplossen van problemen, processen hierop aanpassen en deze structureel borgen.

Aan jou de taak om een team te leiden dat zowel bestaat uit behandelaren (tandartsen, mondhygiënisten, KPT’ers en anesthesieteam – zowel loondienst en ZZP) en de baliemedewerkers, tandartsassistenten, de patiëntenadministratie en de medewerkers van het eigen tandtechnisch laboratorium.

Denk daarbij primair aan het in goede banen leiden van de dagelijkse gang van zaken, maar ook hoe je met jouw overtuigingskracht en enthousiasme een team in beweging krijgt en naar een nog hoger niveau tilt.

Dit ontvang je voor jouw rol, inzet en prestatie:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring.
 • Reiskostenvergoeding à €0,23 per kilometer tot een maximum van 30 km enkele reis
 • 180 verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband met uitbreiding van maximaal 3 bonusdagen per jaar bij geen ziekte 
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Pensioenregeling
 • Korting op tandheelkundige behandelingen
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën in een heerlijke hectische en afwisselende informele werksfeer
 • Gezellige personeelsvereniging die sociale activiteiten organiseert


Denk je dat deze unieke functie bij CDC precies matcht met jouw kennis en ervaring? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Onder één dak samenwerken met de beste tandheelkundige vakmensen

Dat is wat we iedere dag doen bij CDC Complete Tandzorg. Wij vinden dat iedere werknemer een belangrijke schakel is in het totale behandelproces. Dat is de kracht van CDC Complete Tandzorg. Onze kernwaarden zijn; G R O E I T

Dat staat voor:

 • Groei in de meeste brede zin. Persoonlijke groei doordat we het beste uit onszelf willen halen en ons willen blijven ontwikkelen. Groei in specialisatie, zodat we een nog bredere vorm van dienstverlening kunnen aanbieden en groei in economische / financiële zin.
 • Respect voor de verschillen. Vanuit de verschillende disciplines werkend vraagt dit inlevingsvermogen en waardering voor het werk van de ander. De werkdruk is hoog en ieder werkt naar eigen kunnen. Fouten maken is menselijk. Wij respecteren elkaars mening in plaats van elkaar te bevechten op wie gelijk heeft. Wij geven uiting aan de waardering voor de ander. Over de afdelingen heen en ook vanuit directie naar medewerkers en andersom.
 • Ondernemend. We zijn aanpakkers en lossen zaken op. Nemen verantwoordelijkheid en tonen eigenaarschap voor ons werk en het resultaat van ons werk in het belang van onze klanten. We zijn motiverend en opbouwend naar elkaar.
 • Experts. Iedereen is professional op zijn terrein en legt de lat hoog voor zichzelf. Het vak inspireert ons om expert te worden en te blijven. Leren en ons continu ontwikkelen is een belangrijke waarde om onze klanten optimaal te kunnen (blijven) bedienen.
 • Innoverend. Groei en vernieuwing horen bij elkaar. Op het gebied van techniek, kwaliteit van dienstverlening, digitalisering, verdraagzaamheid of duurzaamheid en samenwerking kijken we naar hoe het beter kan. Wij staan open voor elkaar en voor nieuwe ideeën. Wij zijn daarbij realistisch, met respect voor het verleden en doen dit stap voor stap.
 • Team. Wij beseffen dat iedereen binnen onze praktijk belangrijk is en nodig is om met elkaar tot succes te komen. Wij zijn gelijkwaardig aan elkaar en durven elkaar aan te spreken in de wetenschap dat dat nodig is om samen te verbeteren. Wij werken samen en krijgen energie van elkaar.

Spreekt dit jou aan? Join dan nu ons team!

Je kan contact opnemen met onze Sanne Gall, afdeling HR | mailadres: hr@denteamgroup.nl of bellen naar 088-2328285

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


KERNWAARDEN GROEIT

RESPECT

ONDERNEMEND

EXPERT

INNOVEREND

TEAM

Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, werkplezier en doorgroeimogelijkheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.