arrow_drop_up arrow_drop_down

Beste tandarts, wil jij ook
dé CDC service
en kwaliteit leveren?

Dan ben je welkom voor een goed gesprek!

Vacature reguliere tandarts, ft/pt

Wil jij onderdeel uitmaken van de meest toonaangevende gespecialiseerde tandheelkundige kliniek van Nederland en iedere dag opnieuw mensen gelukkig maken met een compleet mooi én gezond gebit? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CDC Complete Tandzorg.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in cosmetische behandelingen, complete gebitsrenovaties en narcose behandelingen en worden gezien als dé expert op het gebied van complexe, esthetische en angstbehandelingen. Niet voor niets helpen wij in onze kliniek én ons narcosecentrum in Best jaarlijks duizenden mensen uit heel Nederland aan een gezond én mooi gebit. Een grotere diversiteit van patiënten tref je nergens anders. Ieder met een eigen verhaal en een persoonlijke wens.

Is dit ook jouw drive?

We willen mensen gelukkig maken en dat merk je. Naast onze passie voor de zeer specialistische en technische kant van het vak, ligt onze focus op de vriendelijke, geduldige omgang met onze patiënten.

We geloven erin dat we, in gesprek met elkaar, altijd tot het beste resultaat komen. Dit ervaren niet allen onze patiënten, maar ook onze medewerkers. De rode draad door ons dagelijkse werk is respect, harmonie en plezier.

Samen streven we naar het allerbeste in een warme omgeving.

Ben jij een (kind)vriendelijke tandarts?

Voor een nog completer tandheelkundig aanbod in de regio voor bewoners en expats, zijn wij op zoek naar een ‘familie tandarts’, zodat wij ook het hele gezin mogen ontvangen voor alle reguliere behandelingen. Wij staan erom bekend geduldig en kindvriendelijk te zijn, ook als iemand het erg spannend vindt om naar de tandarts te gaan.

 • Vind jij het leuk om met kinderen te werken en daarnaast voor het hele gezin alle reguliere tandheelkundige behandelingen uit te voeren?
 • Heb je passie voor het vak en ben je oprecht geïnteresseerd naar de mens achter de patiënt?
 • Wil je graag veel tandheelkundige ervaring opdoen en meekijken met de professionals in je vak zodat je kan doorgroeien en ontwikkelen.
 • Heeft jouw interesse esthetische behandelingen, prothetiek, implantologie, parodontologie? Hier gebeurt het allemaal en daar profiteer je van.
 • Wil je werken in een collegiaal team met ondersteuning op het gebied van administratie, facturatie, planning, marketing?
 • Spreek je goed Nederlands en Engels?

Dan komen we graag met je in contact.

We leiden je graag rond in onze klinieken en stellen je voor aan onze collega behandelaren. Kijken of het klikt. Wellicht wil je een paar dagen proefdraaien?

Onder één dak samenwerken met de beste tandheelkundige vakmensen

  Dat is wat we iedere dag doen bij CDC Complete Tandzorg.
  Wij vinden dat iedere werknemer een belangrijke schakel is in het totale behandelproces. Naast de medewerkers in ons eigen tandtechnisch laboratorium en de tandartsassistenten staat er een groot team ondersteuners voor je klaar op gebied van sterilisatie, planning, administratie, marketing zodat je je goed op jouw vak kan focussen. Geen hiërarchie. Dat is de kracht van CDC Complete Tandzorg.

  Spreekt dit jou aan? Join dan nu ons team!

  Je kan contact opnemen met onze Sanne Gall, afdeling HR | mailadres: hr@denteamgroup.nl of bellen naar 088-2328285

   

   

  Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak alvast kennis met enkele behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als cosmetische, functionele en angsttandarts .
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen duizenden mensen uit heel Nederland en uit het buitenland.

Voor iedere tandheelkundige behandeling hebben wij een ervaren tandarts of specialist.
Sinds kort is onze kliniek ook open voor reguliere behandelingen. 

Maak hier alvast kennis met enkele behandelaren en lees wat hen werkplezier is bij CDC Complete Tandzorg.

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Karen Mulders

Tandarts

Willem Baas

Tandarts implantoloog
G

Giulio Ricceri

Tandarts

Marc Heijke

Tandarts parodontoloog
Agine van 't Hoog, tandarts

Agien van 't Hoog

Tandarts

Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, doorgroeimogelijkheid en werkplezier gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.
Wij maken gebruik van cookies