Ontwikkel jezelf in

de tandtechniek bij

het nieuwe CDC!

Bij CDC stap je in op jouw niveau en ontwikkel jezelf door tot het niveau in de tandtechniek waar jij zelf jouw lat legt. Je krijgt bij CDC alle kansen.

Wil jij onderdeel uitmaken van de meest toonaangevende gespecialiseerde tandheelkundige kliniek van Nederland en iedere dag opnieuw mensen gelukkig maken met een compleet mooi én gezond gebit? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CDC Complete Tandzorg.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in cosmetische behandelingen, complete gebitsrenovaties en narcose behandelingen en worden gezien als dé expert op het gebied van complexe, esthetische en angstbehandelingen. Niet voor niets helpen wij in onze kliniek én ons narcosecentrum in Best jaarlijks duizenden mensen uit heel Nederland aan een gezond én mooi gebit. Een grotere diversiteit van patiënten tref je nergens anders. Ieder met een eigen verhaal en een persoonlijke wens.


Is dit ook jouw drive?

We willen mensen gelukkig maken en dat merk je. Naast onze passie voor de zeer specialistische en technische kant van het vak, ligt onze focus op de vriendelijke, geduldige omgang met onze patiënten.

We geloven erin dat we, in gesprek met elkaar, altijd tot het beste resultaat komen. Dit ervaren niet alleen onze patiënten, maar ook onze medewerkers. De rode draad door ons dagelijkse werk is respect, harmonie en plezier.

Samen streven we naar het allerbeste in een warme omgeving.


Op alle niveaus kan je bij het nieuwe CDC instappen.

Ben jij bijvoorbeeld:

  • Een starter? Ben je nog onervaren in de tandtechniek, maar werk je heel graag met je handen? Wil je heel graag al werkend leren in plaats van verder studeren? Dan kan je bij CDC starten op de gipsafdeling en word je intern opgeleid.
  • Een student of schoolverlater? Heb je al gekozen voor dit mooie vak en zoek je een stageplaats of je eerste baan in de tandtechniek? Wil je graag ervaring op gaan doen en leren van de beste?
  • Een kunststoftechnieker? Iemand die nog niet helemaal zelfstandig kan opstellen, maar wel kan ondersteunen in het afmaken van de protheses. Rebasing en reparaties is voor jouw een appeltje/eitje. Wellicht ben je al bekend met CAD/CAM systemen?
  • Een ervaren opsteller? Een alles kunner? Iemand die al van A tot Z het hele proces zelfstandig kan uitvoeren? Kan je de digitalisering in de tandtechniek met o.a. CAD/CAM mee kunnen implementeren?

Voor alle nieuwe CDC’ers geldt dat:

  • Het je voldoening geeft dat je meewerkt aan andermans gezondheid én geluk door een goed passend én mooi gebit te maken.
  • Je trots bent dat je bij dé kliniek van Nederland werkt. Echt geen standaard laboratorium. Al 20 jaar helpen wij meer dan 1000 nieuwe mensen per jaar uit heel Nederland aan complete gebitsrenovaties. Een grotere diversiteit aan werkstukken tref je nergens anders aan.
  • Je leergierig bent, je collega’s graag wil helpen en dat je begrijpt dat het hollen en stilstaan kan zijn.
  • Je het interessant vindt om mee te werken aan de digitalisering in de tandtechniek.
  • Je bijdraagt aan de gezellige, informele sfeer die er in het laboratorium heerst.

Onder één dak samenwerken met de beste tandheelkundige vakmensen

Dat is wat we iedere dag doen bij CDC Complete Tandzorg.
Wij vinden dat iedere werknemer een belangrijke schakel is in het totale behandelproces. Naast de medewerkers in ons eigen tandtechnisch laboratorium en de tandartsassistenten staat er een groot team ondersteuners voor je klaar op gebied van sterilisatie, planning, administratie, marketing zodat je je goed op jouw vak kan focussen. Geen hiërarchie. Dat is de kracht van CDC Complete Tandzorg.

 

Spreekt dit jou aan?

Dan komen wij graag in contact!
Je kan contact opnemen met Coen Baas.

Mailadres: ttl@cdctandzorg.nl of bellen naar 06 31 34 99 70

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is dit jouw passie: een gulle lach op ieders gezicht!
Kies dan voor CDC als jouw werkgever

Als het om kwaliteit, werkplezier en doorgroeimogelijkheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor een allround tandheelkundige kliniek.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.