Alina

Geregistreerd paro preventieassistente

Heb je last snel last van pijnlijk of ontstoken tandvlees? Is de ruimte tussen jouw tanden en tandvlees als iets verdiept? Dan kan Alina voor jou een behandelplan opstellen. Ze werkt nauw samen met onze tandartsen en mondhygiënisten op dit gebied. Alina is niet alleen heel deskundig en grondig in haar werk, maar ook nog eens heel lief en geduldig! 

Alina is geboren en getogen in Cuba maar woont al 17 jaar in Nederland. Ze heeft haar opleiding tandartsassistent in 2010 afgerond, maar wilde zich heel graag verder ontwikkelen. In 2012 haalde ze het diploma preventie assistent en in 2014 paro-preventie assistent. Haar specialisatie is daarmee allround in Mondhygiëne. Ze heeft voor deze studies gekozen omdat ze een mooi en schoon gebit heel belangrijk vindt en ze mensen graag helpt om de mondhygiëne op peil te houden en lang een gezond en mooi gebit te kunnen houden. Ze haalt dan ook veel waardering uit haar werk als ze patiënten terug ziet die haar advies hebben opgevolgd en daardoor een betere mondhygiëne hebben.

Alina is al sinds 2010 werkzaam bij CDC en heeft het nog altijd naar haar zin. Waarom ze voor CDC gekozen heeft? “De samenwerking met mijn lieve collega’s en de sfeer binnen CDC maakt het werk heel erg leuk. We doen ons werk met veel plezier en proberen altijd onze patiënten tevreden naar buiten te laten gaan”, aldus Alina.

Alina wisselt haar eigen preventie agenda af met assisteren bij de tandarts en bij chirurgische ingrepen, die vaak onder narcose plaatsvinden.

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Willem Baas

Tandarts  (implantologie)

Karen Mulders

Tandarts (esthetisch)

Ângela Barbosa

Tandarts (regulier)

Zemarak Nabi

Tandarts (implantologie)

Agine van 't Hoog, tandarts

Agien van 't Hoog

Tandarts (regulier)
Marc Heijke, tandarts-parodontoloog

Mark Heijke

Tandarts (parondontitis)

Marianne de Poorter, zorgconsulent

Marianne

Zorgconsulent
Anesthesioloog Jens

Jens

Anesthesioloog

Isabelle

Rekoever verpleegkundige

Wibo Wijzenbeek, KPT'er

Wibo Wijzenbeek

Klinisch prothesetechnieker

Koen van Gerven

Klinisch prothesetechnieker

Roberto Wawoe, mondzorgkundige

Roberto Wawoe

Geregistreerd mondhygiënist

Rahela Mohamadi, mondhygiënist

Rahela Mohamadi

Mondhygiënist

Keri

Preventieassistente

Marja

Paro preventieassistente