CDC sponsort zorgbussen en brengt daarmee ouderen bij elkaar

CDC sponsort zorgbussen en brengt daarmee ouderen bij elkaar

Sociaal Maatschappelijk ondernemen

CDC complete Tandzorg heeft een missie om mensen gelukkig te maken met een compleet gezond én mooi gezond gebit. Elke dag komen er mensen bij ons die ongelukkig zijn en niet durven te lachen omdat ze een slecht gebit hebben of het niet mooi vinden. Het is onze taak om deze mensen weer gelukkig én met een mooie lach naar huis te laten gaan.

Naast de zorg voor een goed gebit willen wij ook graag maatschappelijk een steentje bijdragen. Wij vinden het belangrijk andere mensen te helpen en waar mogelijk gelukkiger te maken. Afgelopen jaren hebben wij gekozen om de Stichting MVI te sponsoren.

Stichting Mvi

Stichting Mobiliteit voor iedereen zet zich sinds 2014 in tegen vereenzaming in Nederland. Dit doen zij door het faciliteren van zorgvervoer waardoor kwetsbare mensen deel kunnen nemen aan sociale activiteiten. Stichting Mvi is een non-profit organisatie. Ze richten zich op het financieren, aankopen en doelmatig exploiteren van zorgvervoer ten behoeve van (zorg)instellingen. Met andere woorden, stichting Mvi werkt hierdoor actief mee aan de eenzaamheidsbestrijding van minder mobiele ouderen.

De afgelopen 6 jaar heeft stichting MVI ervoor kunnen zorgen dat dagelijks 5.000 tot 6.000 kwetsbare oudere mensen niet vereenzamen! Het doel van Stichting Mvi is om uiteindelijk 10.000 zorgafhankelijke en kwetsbare ouderen te vervoeren naar hun dagbesteding locatie!

Hoe ondersteunt CDC Complete Tandzorg Stichting de kwetsbare ouderen?

CDC sponsort drie zorgbussen voor de Stichting Mvi. Het zorgvervoer wordt nog maar ten dele vergoed. Door de sponsorgelden is de Stichting Mvi in staat enerzijds de huidige bussen te kunnen blijven rijden en anderzijds om nieuwe zorgbussen aan te schaffen. Op deze wijze kunnen er toch meer ouderen vervoerd worden naar dagbestedingen, waar ze elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontsnappen aan de eenzaamheid.

Juist in deze tijd, waar veel ondernemers het moeilijk hebben, is het belangrijk ons steentje bij te dragen. En dat doen wij dan ook al jaren. Daarbij vinden wij het natuurlijk mooi dat onze logo’s te zien zijn op een drietal zorgbussen. Dat zou andere bedrijven ook aan moeten aantrekken om de Stichting Mvi te ondersteunen. Wij zijn er in ieder geval trots op om op deze wijze kwetsbare ouderen te kunnen ondersteunen.  Bovendien dragen we een steentje bij aan de maatschappij.


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk. 

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen