Een gebitsprothese in 1 dag klaar

Een gebitsprothese in 1 dag klaar

Wanneer je hebt gekozen voor een gebitsprothese dan wil je deze behandeling natuurlijk het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Bij CDC Complete Tandzorg bieden we daarom de mogelijkheid om binnen 1 dag een gebitsprothese te leveren. 

Waarom een gebitsprothese in 1 dag?

Het voordeel van een gebitsprothese in 1 dag is dat je niet lang hoeft te wachten op een gebitsprothese, waardoor je weer snel je natuurlijke glimlach terug hebt. Daarnaast is het comfortabel dat je snel weer makkelijk kunt eten en praten. Deze service is ook ideaal wanneer je angst hebt voor de tandarts, aangezien een reguliere behandeling vaak over langere periode is verspreid.

Tanden trekken onder narcose

Wanneer je extreem angstig bent dan bieden we ook de mogelijkheid om je tanden te trekken onder narcose. CDC Complete Tandzorg heeft sinds 2008 een narcosecentrum waar we al duizenden patiënten hebben geholpen. Het is dus ook mogelijk om binnen 1 dag onder narcose te gaan om je tanden te trekken en je gebitsprothese te ontvangen.

Heb je interesse in een gebitsprothese?
Maak dan hier een intake afspraak. We zijn ook bereikbaar op 085 580 86 45 om al je vragen te beantwoorden. 

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen