Voor deze speciale gebitsbehandelingen
ga je naar CDC.

Voor iedere wens een ervaren tandarts of specialist.

Wanneer ga je naar CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gezondheid gaat en om een stralende lach, kies je voor behandelaren met ervaring. Niet iedere tandarts heeft dat. Niet voor niets verwijzen tandartsen van kleine praktijken voor speciale behandelingen je vaak door naar een specialist. Denk aan tandimplantaten, facings, mooie kronen en brugwerk, klikprotheses of zelfs nieuwe vaste tanden, een all-on behandeling.

Maar misschien heb je een wortelkanaalbehandeling nodig, een nieuwe frameprothese of compleet nieuw kunstgebit. Of is je tandvlees niet meer gezond? Dan is een behandeling door een ervaren parodontoloog te adviseren. CDC Complete Tandzorg heeft alles in eigen huis.

Zelfs voor mensen die extreem bang zijn voor de tandarts en al jaren niet meer zijn geweest, kunnen bij CDC een angstbehandeling of een behandeling onder narcose krijgen.   

En als laatste: ook voor de halfjaarlijkse controles en reguliere tandheelkunde ben je bij de experts in tandheelkunde van CDC in zeer goede handen.   

Lachend door het leven met een gebitsbehandeling van CDC

Ervaar het zelf en schrijf je in als patiënt of reserveer een intake afspraak voor behandeladvies op maat.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben nu weer een gelukkig mens"

Na jaren niet naar de tandarts te zijn geweest, liet Trudy CDC Complete Tandzorg naar haar gebit kijken. “Ik koos ervoor om mijn boventanden te laten trekken en een gebitsprothese te laten plaatsen."

Trudy Langerak

Mooie voortanden

“Als ze met je voortanden aan de slag gaan, verandert je uiterlijk echt. Dat vond ik dus wel spannend. Maar als je de voor- en nafoto’s nu ziet… het verschil is enorm. Daarnaast ben ik geweldig behandeld. Heel rustig en prettig.

Porseleinen facings
Marja
Nieuw bovengebit

"Mijn bovengebit was in de loop van de jaren geslonken. Om dat probleem op te lossen maakten ze nieuwe tanden, zgn. brugwerk van porselein over mijn eigen tanden heen.  Mijn bovengebit ziet er nu weer helemaal als nieuw uit.”

Mary

Wat kost een gebitsbehandeling?

Als je een gebitsbehandeling overweegt, ben je natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. Dat begrijpen wij. Vooraf is dit alleen lastig te zeggen. Wij moeten eerst je gebit onderzoeken om een goede diagnose en inschatting van de kosten te kunnen maken. Dan pas kunnen we namelijk bepalen welke behandeling het beste bij jouw gebit en budget past. Een persoonlijk advies op maat ontvang je tijdens een intake afspraak. Je kan hiervoor op korte termijn al terecht.

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar specialistisch ervaring in vrijwel alle soorten gebitsbehandelingen
We zijn gevestigd in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.
Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een 

allround tandheelkundige kliniek heeft opgericht in 2000..

Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten
bieden wij jou de beste zorg en service. 

Ângela Barbosa

Tandarts

Karen Mulders

Tandarts

Zemarak Nabi

Tandarts implantoloog

Willem Baas

Tandarts implantoloog

Van intake tot en met nazorg.
Dit kan je verwachten van CDC Complete Tandzorg. 

Bij CDC Complete Tandzorg hebben wij geen lange wachtlijst.
Je kunt dus gelijk een intake gesprek aanvragen.
Heb je na de intake een goed gevoel bij CDC Complete Tandzorg?
Dan stellen wij een behandelplan en een begroting voor je op.
Daarna plannen we je gekozen behandeltraject met je in.

CDC complete tandzorg - Intake consult

1. Intake
afspraak

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, je persoonlijke verhaal en je wensen. 

Weet wat er mogelijk is.

CDC complete tandzorg - Behandelplan en begroting

2. Behandelplan en begroting

Duidelijke informatie over de mogelijke behandeling(en) en bijbehorende kosten.
Weet waarvoor je kiest.
CDC complete tandzorg - Start behandeltraject

3. Start behandeltraject

Uitvoering van het gekozen plan en fijne begeleiding tijdens alle fases. 

Op weg naar een gezond én mooi gebit.

CDC complete tandzorg - Nazorg

4. Onderhoud en nazorg

Samen houden we je gebit gezond. Advies over dagelijkse reiniging, periodieke controles  en onderhoud van CDC.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit naar CDC te komen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met onze zorgconsulenten op. Wij beantwoorden ze graag!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een afspraak?

Dat is afhankelijk of je nieuw bent bij CDC en wat je wensen zijn. Je kan je bij ons inschrijven als reguliere patiënt of een intake afspraak reserveren. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren. Met een intakegesprek dien je rekening te houden met 1,5 uur dat je bij ons bent.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat iemand anders een afspraak maken bij de angsttandarts. En vraag een naaste vriend of familielid, die weet van je angst, om mee te gaan naar je tandartsbezoek.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk dat je goed aangeeft dat je echt bang bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge reviewscore

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou.