Zemarak Nabi

Tandarts, Implantoloog | BIG: 09910836502


Voor zowel esthetische behandelingen als complete gebitsrenovaties ben je bij Zemarak in hele goede handen. Als tandarts, implantoloog is hij meer dan 14 jaar bij CDC hierin gespecialiseerd.

Zemarak heeft in Bonn, Duitsland tandheelkunde gestudeerd aan de Universiteit met specialisaties: implantologie en esthetische reconstructieve tandheelkunde.

Zemarak: “Ik houd van esthetiek / schoonheid en perfectionisme en wist in mijn jeugdjaren al dat ik later in de zorg wilde gaan werken. Tandheelkunde brengt voor mij zorg, esthetiek en perfectionisme bij elkaar. “

CDC Complete Tandzorg is naast een normale tandartspraktijk, een gespecialiseerde praktijk. Zemarak: “Mensen komen van heinde en verre naar ons toe voor een complete gebitsrenovatie en/of esthetische gebitsbehandelingen. Dat maakt het werken bij CDC voor Zemarak zo interessant.”

“Het grootste cadeau voor mij, als behandelaar, is te beleven dat je mensen hun levensvreugde terug geeft, althans een flinke bijdrage daaraan hebt geleverd. Een leven vrij van angst, schaamte en sociale isolatie. Het is mooi om te zien dat patiënten na een behandeltraject weer spontaan en hartelijk lachen! Dat geeft mij zoveel voldoening, iedere dag weer!”

“Daarnaast werkt het erg prettig en efficiënt dat je alle tandheelkundige disciplines onder één dak hebt. Vooral ook de samenwerking met het mijn tandheelkundige collega’s, de labmedewerkers en het anesthesieteam. Voor mensen met angst is het zeer aangenaam dat bij CDC de behandelingen onder narcose kunnen plaatsvinden.

Maar ook de ondersteunende overige medewerkers, zoals de collega’s van de balie, de planning, de administratie en communicatie zijn belangrijk. Door hen kan ik me volledig focussen op mijn vak en mijn patiënten.”

Zemarak sluit af: Je mag mijn levensmotto weten: “Degenen die mensen begrijpen, hebben de belangrijkste dingen al begrepen”,  van Richard Oskar Mattern.”


Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Willem Baas

Tandarts (implantologie)

Karen Mulders

Tandarts (esthetisch)

Ângela Barbosa

Tandarts (regulier)

Marianne

Zorgconsulent

Agine van 't Hoog, tandarts

Agien van 't Hoog

Tandarts (regulier)
Marc Heijke, tandarts-parodontoloog

Mark Heijke

Tandarts (parodontitis)

Anesthesioloog Jens

Jens

Anesthesioloog

Isabelle

Rekoever verpleegkundige

Wibo Wijzenbeek, KPT'er

Wibo Wijzenbeek

Klinisch prothesetechnieker

Koen van Gerven

Klinisch prothesetechnieker

Roberto Wawoe, mondzorgkundige

Roberto Wawoe

Geregistreerd mondhygiënist

Rahela Mohamadi, mondhygiënist

Rahela Mohamadi

Mondhygiënist

Keri

Preventieassistente

Alina

Paro preventieassistente

Marja

Paro preventieassistente