Albert de Booij: “Ik ben weer zo trots op mijn tanden”

Albert de Booij: “Ik ben weer zo trots op mijn tanden”

“Ik ben weer zo trots op mijn tanden”

Albert de Booij is nu al meer dan vijftien jaar klant bij CDC Complete Tandzorg. “Ik kwam er voor het eerst omdat ik nogal wat achterstallig onderhoud had. Ik dacht altijd: het loopt allemaal niet zo’n vaart. Toen ik mijn tand brak tegen de deur van mijn auto won de ijdelheid het alleen van de angst. Gelukkig maar, want inmiddels ben ik weer zo trots op mijn tanden.”


Over angst van de tandarts heen

“Ik ben vooral dankbaar dat ik mijn tanden nog heb en verzorg ze sindsdien goed. Ik ben nu al zo’n tien keer voor gebitsbehandelingen bij CDC geweest. Onder andere voor het verwijderen van kiezen, het plaatsen van implantaten en het zetten van een stukje klikgebit. Mijn bezoeken waren altijd plezierig. Je wordt bij CDC vriendelijk ontvangen en goed geholpen door vakbekwame tandartsen, implantologen en tandtechnici. Pijn heb ik bij CDC nooit gehad. Hierdoor verlegde ik in de loop van de tijd mijn grenzen en stapte ik over mijn angst voor de tandarts heen. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor.”

“Ze behandelt me met liefde en dat kan je merken”

Behandelen met liefde

“Ik ga ook twee keer per jaar bij CDC naar de mondhygiënist en dat is gewoon een uitje. Ze behandelt me met liefde en dat kan je merken. De laatste tijd had ik steeds dezelfde mondhygiënist. De tandarts is in de afgelopen jaren wel eens gewisseld, maar dat maakt mij niet uit. Ze zijn bij CDC allemaal even aardig.”


De rit waard

“Ik beveel CDC regelmatig aan mensen aan en er zijn er ook al verschillende geweest. Ze zijn allemaal tevreden. Mijn vrouw is er nu ook in behandeling. Haar tandarts werd naar haar zin een beetje te gemakkelijk. Het is voor ons vanuit Rotterdam natuurlijk wel een stukje rijden, een uur en drie kwartier heen en terug. Maar het is nu eenmaal zo gegroeid. De vakbekwaamheid, de vriendelijkheid en de professionaliteit bij CDC zorgen ervoor dat ik met een goed gevoel blijf teruggaan.”

“De vakbekwaamheid, de vriendelijkheid en de professionaliteit bij CDC zorgen ervoor dat ik met een goed gevoel blijf teruggaan”


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.


Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen