“Alle tandheelkundige experts onder één dak. Dat is handig!"

“Alle tandheelkundige experts onder één dak. Dat is handig!

Claire Bergen koos CDC als tandarts vanwege alle specialismes die ze bieden

Claire studeerde zelf ooit voor mondhygiëniste. Ze zocht een goede en nette tandartspraktijk nadat ze naar Best was verhuisd. “Ik koos voor CDC omdat ze daar alles onder één dak hebben. Dat is handig, dacht ik. Ze hebben bovendien een goede uitstaling én goede reviews online.”

Vaste mondhygiëniste

“Tot nu toe was ik alleen nog bij CDC voor de tandarts en mondhygiënist en een paar keer voor het vullen van een gaatje. In het begin had ik iedere keer een andere tandarts en mondhygiëniste. Dat vond ik jammer. Maar achteraf gezien waren ze wel allemaal heel fijn en goed. Ik heb nu al even een vaste mondhygiënist en daar ben ik blij mee. Hij doet ook meteen mijn controles. Ik hoefde daardoor al een tijdje niet naar de tandarts.”

Tanden witter

“Tijdens mijn laatste controle wees de mondhygiënist van CDC me erop dat ze mijn tanden iets witter kon maken door ze te zandstralen. Ik vroeg meteen wat dat dan kostte. Toen zei hij dat hij al had gezien dat het door mijn verzekering vergoed werd.” Dat attente kan Claire wel waarderen. “Daarnaast vind ik het prettig dat mijn mondhygiënist altijd de tijd neemt om mijn tanden grondig te reinigen. Ik vind een verzorgd gebit namelijk belangrijk.”

“Je hebt bij CDC de keus uit goede tandartsen en mondhygiënisten”

Gezien voelen

“Iedereen bij CDC is even vriendelijk, maar ook heel betrokken”, vertelt ze. “Zo viel het mijn mondhygiënist de laatste keer meteen op dat ik opgewekter was dan de keer ervoor. Dat is toch sympathiek. Door dat soort kleine dingen voel je je meteen gezien.”

Tandvleestransplantatie

“Klanten van mijn eigen schoonheidssalon heb ik CDC ook al aangeraden. Vooral omdat er zoveel kennis in deze grote praktijk aanwezig is en omdat je bij CDC de keus hebt uit goede tandartsen en mondhygiënisten. Ik heb nu een gezond gebit, alleen iets teruggetrokken tandvlees. Mocht ik daar op een dag iets aan willen laten doen, dan weet ik dat ik bij CDC zelfs voor een tandvleestransplantatie terechtkan. Dat vind ik een prettig idee.

Wat is jouw verhaal?

Wil je jouw ervaring ook delen? Het kan anderen helpen die nog twijfelen, om wat voor reden dan ook. Velen zullen zich herkennen in jouw verhaal, want onze behandelaren horen wekelijks veel dezelfde ervaringen en wensen.

Als je jouw verhaal ook wilt delen, dan kan je contact opnemen met Lorette Laumans van onze PR afdeling. We stellen je medewerking erg op prijs.


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen