Henk de Vries: “Je gaat onder zeil en het is klaar”

Henk de Vries: “Je gaat onder zeil en het is klaar”

Henk rijdt voor tandartsbehandelingen sinds 2010 helemaal vanuit het Drentse Nijeveen naar CDC Complete Tandzorg. “Ik stapte over naar CDC omdat ik graag een second opinion wilde over de aanpak die mijn tandarts had voorgesteld en omdat bij CDC het trekken van mijn tanden onder narcose kon. Je gaat onder zeil en het is klaar. Bovendien ga je met tanden in weer naar huis. Ik heb dus niet voor joker gelopen.”


Jarenlange gebitsproblemen

“Ik kreeg steeds meer problemen met mijn gebit. Kiespijn, een tand die eruit viel. Mijn gebit zag er niet meer uit. Vervolging kreeg ik discussies met mijn tandarts over wat eraan moest gebeuren. Toen ik op internet een advertentie van CDC zag, trok ik de stoute schoenen aan. Bij CDC begonnen ze met het maken van een soort 3D-foto van mijn gebit. Daarop was te zien dat er geen redden meer aan was. Daarom stelden ze voor mijn tanden te trekken en een klikgebit te plaatsen. Ze legden me uitgebreid uit wat ze gingen doen en hoe het traject eruit zou zien. Dat was fijn.”


“De volgende dag loop je weer fluitend rond”


Trekken tanden onder narcose

“Het trekken van mijn tanden kon onder narcose en als ik wakker werd, was het klaar. Dat sprak me wel aan. Ik heb ooit een operatie gehad aan mijn oog onder plaatselijke verdoving. Toen zag ik al die tangetjes voorbijkomen. Daar zat ik niet opnieuw op te wachten. Dat soort dingen maak ik gewoon liever niet mee. Als ik kijk naar het traject dat mijn buurman bij zijn tandarts doorliep, ben ik blij dat ik de stap naar CDC heb gezet. Híj is wekenlang bezig geweest en heeft een hele poos een gebit gehad dat niet goed paste. Ik heb totaal geen klachten gehad.”


Overnachten

“Omdat het voor mij twee uur rijden is, heb ik na het trekken van mijn tanden een nacht geslapen in het hotel op de hoek bij CDC. De volgende dag kreeg ik meteen mijn tijdelijke gebit. En natuurlijk is je mond dan de eerste dagen nog gevoelig en gezwollen, maar daar bleef het bij. Dat is overigens alweer dik zes jaar geleden. Inmiddels wordt op mijn verzoek door CDC gezorgd voor een vervanging van mijn gebit. Door de verandering van mijn kaak zit mijn gebit niet meer lekker. Mijn mond valt ook een beetje in. En ik wil niet de mond van een oude kerel hebben.” Voor Henk is het logisch om terug naar CDC te gaan. “Ik kies toch liever voor zeker en ik weet dat ze het bij CDC goed doen.” 


Collega getipt

“Ik raadde CDC ook al aan bij een collega die problemen had met haar gebit. Zij durfde net als ik de stap niet te zetten om ernaar te laten kijken. Ik heb toen gezegd: je hoeft je nergens zorgen over te maken, ze geven je een prikje en je bent weg. En de volgende dag loop je weer fluitend rond. Je gebit ziet er dan ook weer goed uit. Ze is inmiddels naar CDC gegaan, samen met een vriendin.”

“Ik kies liever voor zeker en ik weet dat ze het bij CDC goed doen”


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk. 

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen