Kees de Waal al 19 jaar patiënt bij CDC

Kees de Waal al 19 jaar patiënt bij CDC

Kees de Waal is al 19 jaar patiënt bij CDC Complete Tandzorg. Hij kwam er terecht toen hij rond zijn vijftigste gebitsproblemen kreeg. “Er moest toen echt iets gebeuren, maar voor mijn eigen tandarts gingen de behandelingen te ver”, vertelt hij. “Omdat ik altijd al een mond vol mooie, witte tanden wilde hebben, kwam ik bij CDC terecht.”

Kundige tandartsen

“In eerste instantie wilde ik om al mijn tanden kronen. Dat bleef echter zorgen voor ontstekingen, daarom besloot ik een jaar of vijf geleden over te stappen op een klikgebit. Inmiddels heb ik hier zo’n beetje alle behandelingen gehad die je maar kunt bedenken. En altijd ben ik professioneel en snel geholpen door kundige tandartsen. Als ik last had van mijn gebit kon ik dezelfde dag nog terecht. Bovendien zijn alle medewerkers er even vriendelijk en behulpzaam. Je bent gewoon geen nummer bij CDC. Dat zijn precies de dingen die ik belangrijk vind.”

Snelle service

Als voorbeeld van de snelle en goede tandzorg bij CDC haalt Kees het moment aan waarop hij kwam te zitten met een gebroken gebit. “Daar wil je niet mee blijven lopen en voor CDC is het een kleinigheidje om het te herstellen. Ze hebben namelijk een eigen lab waar ernaar kan worden gekeken. Ik kon tussendoor gewoon even naar huis. Een paar uur later kreeg ik een sms’je dat mijn gebit klaar was. Bij het ophalen keek de tandarts het nog even na en klaar was Kees.”

“Als ik last had van mijn gebit kon ik altijd dezelfde dag terecht”

Wat is jouw verhaal?

Wil je jouw ervaring ook delen? Het kan anderen helpen die nog twijfelen, om wat voor reden dan ook. Velen zullen zich herkennen in jouw verhaal, want onze behandelaren horen wekelijks veel dezelfde ervaringen en wensen.

Als je jouw verhaal ook wilt delen, dan kan je contact opnemen met Lorette Laumans van onze PR afdeling. We stellen je medewerking erg op prijs.

 

 

Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk. 

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen