Maarten Pijnenborgh: “De narcosebehandeling is voor mij een uitkomst”

Maarten Pijnenborgh: “De narcosebehandeling is voor mij een uitkomst”

Maarten Pijnenborgh: Gebitsbehandelingen onder narcose

“Ik was ooit patiënt bij een voormalig legertandarts en daar heb ik iets aan overgehouden. Daarom ga ik het liefst zo min mogelijk naar de tandarts. Ik kwam bij CDC terecht omdat ik geen zin meer had in de stress die het gewroet in mijn mond me altijd opleverde. De narcosebehandeling bij CDC is voor mij een uitkomst.”

Narcosebehandeling op verzoek

“Bij CDC vind ik het altijd heel prettig, want daar geven ze me op mijn verzoek een narcosebehandeling en als ik wakker word, is alles gebeurd. De laatste keer maakten we veel lol en toen hebben ze het spuitje gezet. Ze hadden zelden zo’n gezellige patiënt gehad, zeiden ze. Terwijl ik normaal echt geen gemakkelijke ben bij de tandarts. Ik heb in het verleden een paar kiezen laten trekken bij CDC en kort geleden nog een verstandskies die steeds verder afbrokkelde. Ze vonden het aanvankelijk jammer om me voor die ene tand onder narcose te brengen, maar ik wilde het, dus ze hebben het gedaan.”

“Ik word altijd keurig geholpen en ze schakelen snel”

Angst voor de tandarts

“Ik was nooit blij bij een tandarts. Ik verdraag het gewoon niet als ze in mijn mond wroeten. Het idee dat een tand afbreekt, dat vervolgens de wortel er nog uit moet en dat ik dan ook nog begin te kokhalzen, daar was ik klaar mee. Ik kon me er in het verleden ook al dagen van tevoren druk over maken. Nu heb ik geen angst meer voor de tandarts, omdat ik weet dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ik werk voortaan tot een uur van tevoren en dan rijd ik met plezier naar CDC toe.”

Hartfilmpje

“Een voordeel van CDC is ook dat je er snel terechtkunt. Bovendien is CDC goed georganiseerd. Ik word er altijd keurig geholpen en ze schakelen snel. Ze kunnen zelfs een hartfilmpje maken voor de narcose. En na het trekken heb je eigenlijk alleen even last van de wondjes, maar daar blijft het bij. Ik kan dus ook weer snel aan het werk. Tsja, dan is de keuze voor mij gauw gemaakt. Mijn buurvrouw werkt bij een tandartspraktijk en die zei ook al eens: kom maar naar ons toe, da’s toch veel gemakkelijker. Maar daar ga ik niet eens over nadenken, ik bel CDC.”

“Ik verdraag het gewoon niet als ze in mijn mond wroeten”


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.