Marinus Rietdijk over CDC Complete Tandzorg

Marinus Rietdijk over CDC Complete Tandzorg

“Na twee moeizame wortelkanaalbehandelingen onder plaatselijke verdoving bij mijn oude tandarts besloot ik: nu is het klaar.” Voor het plaatsen van een klikgebit nam Marinus eind vorig jaar contact op met CDC. “En ja, voor mij is het even een stuk rijden, een uur en een kwartier ongeveer, maar dat heb ik er graag voor over.”

“Het is een wereld van verschil”

Alles onder één dak

Marinus koos voor CDC omdat zijn zwager en een collega er goede ervaringen mee hadden. “Wat ik het fijnst vind, is dat ze je ter plekke echt overal mee kunnen helpen. CDC heeft echt alles op het gebied van tandzorg zelf in huis. Zelfs een tandtechnisch laboratorium. Daarnaast is iedereen er even vriendelijk en als je vragen hebt, staan ze je netjes te woord. Ze nemen ook echt de tijd om je alles goed uit te leggen.”

Tanden trekken onder narcose

Eind januari liet Marinus al zijn tanden trekken onder narcose. “Een kies trekken onder plaatselijke verdoving vind ik geen probleem, maar mijn hele gebit… dat vond ik geen fijn idee. Zeker omdat er een paar tanden tussen zaten die wat moeilijker zouden worden. Dan ga ik liever slapen, om wakker te worden als het klaar is.”

Snel weer bij

Van die keuze heeft Marinus nooit spijt gehad. “Je bent ook vrij snel weer bij. Ik ging om één uur onder narcose en kwam er om kwart over twee weer uit. Om drie uur reed ik met mijn vrouw alweer naar huis. De behandeling viel me alles mee.”

Klikgebit plaatsen

Marinus draagt nu nog een noodprothese. In april en in juli heeft hij opnieuw een afspraak bij CDC om dit tijdelijke gebit te laten bijstellen. “In augustus krijg ik dan mijn definitieve klikgebit. De implantaten daarvoor moeten nog wel geplaatst worden. Dat laat ik gewoon onder plaatselijke verdoving doen. Het is vooral fijn dat dat allemaal op dezelfde plek kan. Dat geeft mij wel rust.”

“Ze kunnen je ter plekke echt overal mee helpen”

Wat is jouw verhaal?

Wil je jouw ervaring ook delen? Het kan anderen helpen die nog twijfelen, om wat voor reden dan ook. Velen zullen zich herkennen in jouw verhaal, want onze behandelaren horen wekelijks veel dezelfde ervaringen en wensen.

Als je jouw verhaal ook wilt delen, dan kan je contact opnemen met Lorette Laumans van onze PR afdeling. We stellen je medewerking erg op prijs.

 

 

Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk. 

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen