Ontevreden over je gebit? Overweeg een cosmetische oplossing

Ontevreden over je gebit? Overweeg een cosmetische oplossing

Goed in je vel zitten met een gebit waar je trots op kunt zijn. Dat is voor ons net zo belangrijk als een gezond functionerend gebit. Wanneer je onzeker bent over je gebit, heeft dit – bewust of onbewust – gevolgen voor de manier waarop je communiceert. Wij willen dat jij jouw stralende lach kunt laten zien en dat je je zelfverzekerd voelt als je met anderen bent. Met cosmetische tandheelkunde maken we je gebit weer mooi en recht, zodat jij er weer verzorgd en representatief uitziet.

Lachen met een gezond gebit

Een goed onderhouden gebit is belangrijk voor je gezondheid. Maar het heeft ook een sociale functie. Een mooie lach is een visitekaartje naar anderen. Het geeft niet alleen jezelf, maar ook anderen een goed gevoel wanneer je lacht. Uit onderzoek blijkt dat mensen positief reageren op lachende mensen. Door te lachen, laat je sneller een positieve indruk achter. Het maakt je aantrekkelijker naar anderen toe. Dat geeft je meer kans op (werk)succes en geluk. Het is dan ook jammer als je je tanden niet bloot durft te lachen, omdat je je schaamt voor je gebit.

Zelfvertrouwen aangetast

Ook al ondervind je geen problemen met je gebit en kun je zonder pijn in een appel of ijsje bijten, je kunt toch ontevreden zijn. Bijvoorbeeld omdat je tanden niet stralend wit zijn, niet helemaal recht staan, of omdat er stukken ontbreken of afgebroken zijn. Wanneer jouw gebit geen schoonheidsprijzen wint, kan dit je zelfvertrouwen aantasten. Op de foto sta je met je kaken stijf op elkaar geklemd en tijdens een gesprek probeer je alle aandacht naar je mond te vermijden.

Cosmetische oplossingen

Als je hier iets aan wilt laten doen, ben je bij CDC Tandzorg aan het juiste adres. Wij hebben gespecialiseerde cosmetische artsen in huis, die jou graag adviseren over de verschillende mogelijkheden, zoals tanden bleken, facings, kronen en bruggen. Met kwalitatief maatwerk kunnen we je zo de stralende lach geven waar je naar op zoek bent.

Deskundige en vriendelijke zorg

Wij vinden het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daarom word je van het begin tot het einde begeleid en leggen we je haarfijn uit wat je te wachten staat. Onze behandelingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en veiligheidsnormen die in de zorg gesteld worden. Zo ben je verzekerd van deskundige en vriendelijke zorg!

Over CDC Complete Tandzorg

Wanneer het lachen je is vergaan en het schaamrood op je kaken staat, geven we je graag weer een stralende lach terug. Bij CDC Complete Tandzorg vind je alle tandzorg onder één dak en kun je terecht voor verschillende cosmetische behandelingen om jouw onzekerheden weg te poetsen. Of je nu scheve, verkleurde, afgebroken of ontbrekende tanden hebt, er valt altijd wel een passende oplossing te vinden!


Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen