Ron de Wit ging voor een klikgebit naar CDC: “Ik ga nooit meer met pijn in mijn buik naar de tandarts”

Ron de Wit ging voor een klikgebit naar CDC: “Ik ga nooit meer met pijn in mijn buik naar de tandarts”

Ron ging keurig elk halfjaar naar de tandarts, maar altijd met lood in zijn schoenen. “Het was elke keer weer een crime”, vertelt hij. Ron zag dan ook huizenhoog op tegen het moment dat hij aan een kunstgebit toe was. “Op basis van de goede ervaringen van mijn vrouw besloot ik voor een klikgebit naar CDC te gaan. Gelukkig maar, want nu ga ik nooit meer met buikpijn naar de tandarts.”

Gebitsbehandeling onder narcose

“Begin september vorig jaar zijn al mijn tanden getrokken. In één keer. Onder narcose. Het werd niet vergoed door de verzekering, maar daar gaf ik niks om. Ik kijk er met een positief gevoel op terug. De manier waarop je wordt ontvangen, de gesprekken vooraf waarin ze precies uitleggen wat er gaat gebeuren en de behandelingen zelf, er zat geen negatieve ervaring bij. En als er iets is, hoef ik maar te bellen en ik word geholpen. Daarom heb ik CDC ook al aan twee bekenden aanbevolen.”

Happen zonder kokhalzen

“Ik draag nu een tijdelijk gebit, maar wel een mooie. Als je het niet weet, dan zie je het niet”, zegt Ron met klem. “Ik weet nog dat ik ervoor moest happen. Bij mijn vorige tandarts zat ik dan altijd te kokhalzen. Toen ik dat vertelde aan Wibo, die het prothesewerk bij CDC doet, zei hij: ‘Dat gaat hier niet gebeuren.’ En echt, het gebeurde ook niet. Het was wonderbaarlijk om te ervaren hoe soepel happen kan gaan.”

De schrik is weg

Eind januari is het tijdelijke gebit van Ron bijgesteld en begin april krijgt hij zijn definitieve kunstgebit. “Er moeten nog wel implantaten geplaatst worden, maar die behandeling zie ik vol vertrouwen tegemoet. Dat hoeft voor mij ook niet meer onder narcose. En natuurlijk vind ik het nog wel spannend. Maar ik weet hoe ik bij CDC word opgevangen en behandeld en dat scheelt een hoop. De schrik is gewoon weg.”

Broodje shoarma

Ron kijkt vooral uit naar het moment dat hij zijn klikgebit heeft. “Fijn, want dan ben ik ook van het plakken af. Het plaatsen van de implantaten duurt ook maar een halfuurtje en dan zit het erop. Daarna heb ik dan nog wel een paar dagen een gevoelige mond, maar straks kan ik weer zonder problemen zoiets als een broodje shoarma eten. Daar kijk ik naar uit”, lacht hij.

“Het was wonderbaarlijk om te ervaren hoe soepel happen kan gaan”

Wat is jouw verhaal?

Wil je jouw ervaring ook delen? Het kan anderen helpen die nog twijfelen, om wat voor reden dan ook. Velen zullen zich herkennen in jouw verhaal, want onze behandelaren horen wekelijks veel dezelfde ervaringen en wensen.

Als je jouw verhaal ook wilt delen, dan kan je contact opnemen met Lorette Laumans van onze PR afdeling. We stellen je medewerking erg op prijs.

 

 

Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk. 

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen