Is uw intake niet doorgegaan?


Wat zullen we nu doen? Wat zijn uw wensen?


Vult u svp onderstaande vragen in, dan zullen we uw wensen opvolgen. 


Fijne dag nog!

Team CDC

Benieuwd wat anderen van CDC vinden?

Mary Verbeek

“De eerlijkheid en openheid. Ze winden nergens doekjes om. Het verhaal is vanaf het begin gewoon duidelijk. Dit is er aan de hand en dit zijn je opties. Daar hou ik van.”

Lees meer >>

Henk Luining
Bang voor de tandarts was ik als jongetje al. Maar die angst is verdwenen sinds ik in 2011 de stap zette naar CDC. Het is nu iedere keer een gezellig uitje met mijn vrouw."

Lees meer >>

Claire Bergen
"Ik vind het prettig dat mijn mondhygiënist bij CDC altijd de tijd neemt om mijn tanden grondig te reinigen. Als schoonheidsspecia-liste vind ik een verzorgd gebit namelijk heel belangrijk."

Lees meer >>

Marinus Rietdijk
“Wat ik het fijnste van CDC  vind, is dat ze je ter plekke echt overal mee kunnen helpen. Ze hebben alles onder één dak op het gebied van mondzorg.''

Lees meer >>

Jouw lach is onze passie.
Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je verstandig, namelijk voor veel ervaring en de beste kwaliteit.

Alles onder 1 dak

In onze tandheelkundige kliniek, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Ervaren specialisten

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten. Al je vragen, zorgen en verhalen kun je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoogste reviewscores

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in ons lab. Jouw gebit is maatwerk en daarom perfect passend bij jou..