Start 2021 met een stralende lach

Start 2021 met een stralende lach

Maak jij ook altijd goede voornemens in het nieuwe jaar?  Een goed moment om de stap te zetten naar een gezond en stralend gebit.  Dit is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je geluk. Een gezond én mooi gebit is jouw visitekaartje. Het verbetert je uitstraling en geeft een boost aan je zelfvertrouwen!

Gezond en mooi gebit helaas niet in de top 10 lijst van goede voornemens

Dat is best raar omdat zoveel mensen zo graag dit zouden willen. Toch komt het vrijwel nooit in de Top 10 lijstjes van goede voornemens voor.

Een gezond gebit is belangrijk voor je algemene gezondheid. Eventuele bacteriën in de mond kunnen boosdoeners zijn voor andere gezondheidsproblemen. Met een mooi gebit durf je voluit te lachen. Het laat je stralen en geeft je een zelfverzekerdheid gevoel. Daarom zou het voor velen een goed voornemen zijn. Maar het zou met deze Top 10 meest goede voornemens moeten concurreren:

1)   Stoppen met roken

2)  Extra kilo’s verliezen

3)  Meer sporten

4)  Ontstressen

5)  Stoppen met drinken

6)  Geen schulden meer maken

7)  Iets nieuws leren

8)  Meer tijd doorbrengen met familie

9)  Iets terugdoen of geven aan een ander

10)Alles op orde krijgen

Dit zijn uiteraard ook hele goede, gezonde voornemens en niet weg te denken uit de Top 10 lijst.

Wat is voor jou belangrijk?

Iedere gebitswens is anders. Daarom hebben we bij CDC Kliniek diverse specialismen. Voor iedereen een oplossing!
Wat is jouw wens?

Cosmetische behandeling:  vol zelfvertrouwen en met prachtige tanden het nieuw jaar in gaan

Kleine- tot complexe gebitsproblemen; in 1x alles aanpakken; snel weer een mooi en gezond gebit

Angst- of narcosebehandeling;  een pijnloze behandeling met een mooi eindresultaat

Een investering in je gebit, is investeren in je gezondheid en je geluk! Het geeft je zelfvertrouwen dat is zoveel waard.

Het nieuwe jaar in met een gezond en mooi gebit?

Dat kan nog. Laat je nu alvast uitgebreid informeren tijden een intake consult. We luisteren graag naar je wensen en geven je een persoonlijk advies. Lees hier meer over onze werkwijze.

Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen