Toon Timp: "Er hangt een gemoedelijke sfeer bij CDC!"

Toon Timp:

Sinds november 2002 is Toon al patiënt bij CDC Complete Tandzorg. Hij heeft alle ontwikkelingen en groei van CDC Complete Tandzorg meegemaakt en zegt in alle jaren nog nooit door CDC teleurgesteld te zijn geweest. Toon: “Alhoewel: Er was laatst iets wat mij toch wel wat irriteerde. Tijdens mijn halfjaarlijkse controle wilde de behandelaar mij poetsinstructies geven. Die heb ik na al die jaren echt niet meer nodig!”

Toon’s verhaal is waarschijnlijk herkenbaar voor velen. Hij vertelde een stevige roker te zijn geweest. Hij denkt dat hij o.a. daardoor teruggetrokken tandvlees kreeg en zijn tanden uiteindelijk los kwamen te staan. Zijn eigen tandarts wilde té rigoureus behandelen. Daarvoor wilde Toon liever eerst een second opinion hebben en kwam bij CDC terecht.

Toon: “Tijdens de intake kreeg ik direct veel vertrouwen in de kliniek en het advies. Ik voelde me erg op mijn gemak.” Toon heeft een totale gebitsrenovatie ondergaan. Van eigen gebit naar kunstgebit en later van kunstgebit naar klikgebit. Toon: “Zowel onder als boven heb ik gebitsprotheses die vastzitten op implantaten. Ik ben er erg blij mee en heb nooit last ervaren. CDC heeft mij ook altijd geholpen met machtigingen aanvraag bij de zorgverzekeraar. Heb altijd vergoedingen ontvangen.”

Op dit moment komt Toon ieder half jaar bij CDC voor de reguliere controle en reiniging van de implantaten. Indien nodig, ééns in de vijf jaar voor vervanging van de protheses bij het nazorgteam.

Toon: “Wat ik o.a. zo fijn vindt als ik bij CDC kom, is dat iedereen altijd zo vriendelijk is. Willem, de behandelaar die mij vroeger geholpen heeft met de implantaatbehandeling, groet mij in de gang nog altijd met naam ‘Hoi Toon!’ terwijl ik al jaren niet meer bij Willem in de stoel ben geweest. Dat zegt iets over de gemoedelijke sfeer die er bij CDC hangt en daarom kom ik er nog altijd graag!”

“In de wandelgang word ik al begroet met ‘Hoi Toon’, door mijn behandelaar van het eerste uur.”

Wat is jouw verhaal?

Wil je jouw ervaring ook delen? Het kan anderen helpen die nog twijfelen, om wat voor reden dan ook. Velen zullen zich herkennen in jouw verhaal, want onze behandelaren horen wekelijks veel dezelfde ervaringen en wensen.

Als je jouw verhaal ook wilt delen, dan kan je contact opnemen met Lorette Laumans van onze PR afdeling. We stellen je medewerking erg op prijs.

Over CDC Complete tandzorg

Het is nooit te laat voor de juiste tandzorg en er is altijd een oplossing. Voor iedereen! Bij CDC Complete tandzorg proberen wij voor iedereen de beste behandeling te vinden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angst en bieden wij dus ook veel ondersteuning, zodat je nooit bang hoeft te zijn. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en dan luisteren we graag naar je. Er is niks verplicht, maar alles is mogelijk.

Natuurlijk kun je ook direct een intake afspraak maken. Klik dan hier.

Over de schrijver
Dit artikel is tot stand gekomen door CDC Tandzorg. Wij geloven erin dat verhalen van medewerkers met tandheelkundige adviezen en ervaringen van patiënten belangrijk zijn om te delen. Op deze manier laten we zien dat je bij CDC op het juiste adres bent als je voor veel ervaring, deskundigheid én vriendelijkheid kiest.
Reactie plaatsen